|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Głupie pytanie, wiem....... Ale jak zrobić żeby w moim podpisie był mój Dinomon, wiecie takie coś jak niektórzy mają w podpisie pokemona żeby go nakarmić to ja chce mieć Dinomona tylo żę BBcode generowany na stronie nie działa należycie tutaj na forum ;/. Proszę o pomoc.
Wrazie czego to BB~: Cytuj:
Oraz kod HTML także generowany przez stronę: Cytuj:
Wrazie czego adres strony: www.pokeplushies.com Ta strona to o Pokemon a jeżeli chcemy Dinomo to mamy w menu na górze, trzecie.
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najłatwiej zrobić nowy obrazek, ponieważ ten jest blokowany ze względu na adres. Nowy obrazek Hostujesz na imageshack.us i masz to co ja mam w podpisie...
Bardziej wytrwałym polecam kopiowanie tamtego obrazka, co dla mnie nie ma sensu (ciągle trzeba zmieniać), dlatego ja zrobiłem tak jak mam tutaj...o tu, pod tą kreską \/ \/Tak btw to klikłem Cię ;d \/Wiesz, że 90% nienormalnych ludzi czyta posty z zaznaczaniem? o.0
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki już zabieram się do roboty
![]()
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha i jak zrobić żeby był przezroczysty w podpisie?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Format .png, ale biały raczej jest nie widoczny na tym forum.
@em i choss: Ja też =P @edit: A nie sorry, zostaw biały xd @edit2: Omg, znaczy zrób screen i pobierz kolor tła z forum i zamaluj tło xd @edit3: Czyli tak jak teraz mam =)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Dit..PoKeMoNy rulez!
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() no mam prawie jak ty X~
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wtedy były jaja
![]()