![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2003
|
![]() Wydaje mi się że dzieje się tak, ponieważ są one dość rzadkie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() skull staff jest lekki
![]() a firesword lekko swieci w ciemnosci |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() A tak pozatym fs to jedyny dobry jednoreczny latwo dostepny miecz> Moze dlaego jest dosc drogi.
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Fire Sword cienki
W tym ze atak bronia nie liczy sie na zasadzie ze jesli ma 2 razy tyle ataku to bije 2 razy mocniej, roznica jest duzo wieksza. Pozatym wszystko kosztuje tyle ile ludzie sa gotowi za to zaplacic biorac tez pod uwage ile trzeba wydac zeby zdobyc cos takiego. Pozatym z mieczy lepszych niz fire sword ktore masz jakies szanse (powyzej 0.0001%) dostac w swoje rece to jest jeszcze giant sword i to wszystko.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Tak FS jest najlepszy ogólno dostępnym jednoręcznym mieczem na Tibi... Jest lekki (23 o.z.)
A skull staff bo wylatuje z dobrych potworów : Necro (tylko PACC) Warlock(dla wszytkich) ale zabicie go to wyczyn ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2003
|
![]() chyba dlatego ze ludzie sa naiwni i kupuja po takich cenach gdyby nikt nie pupowal firesworda po 10k to by byly tansze a pozatym to kiedys fire sword kosztowal 13k a teraz mozna kupic nawet po 9k ...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Wy to macie problemy,matko trzymaj mnie
Ile kosztuje mace???Nic???A dlaczego??? Bo każdy mniał w rekach mace przynajmnie 100 razy i to wkrótkim czasie. Fire Sword jest żadki,to jeden z powodów jego ceny Czym wolisz bić??? battle hammerem czy c -mace??? różnica nie jest tak wielka przecież,ale każdy wybierze broń o lepszych statach,a jeśli każdy woli taką o lepszych statach to sie może okazać iż dobrych broni może zabraknąć i wtedy rośnie ich cena,(to się nazywa ekonomia) Poza tym ja wealąc bronią za powidzmy 30 ataku i 15 obrony,i wiedziałbym że istnieje broń mająca 31 ataku i 15 obrony,i jest to jedna z najsilniejszych breoni tego rodzaju,kupiłbym ją za wszelka cene(no przesadzam ale dałbym za nią z 10-20 razy wiecej niż za pierwszy egzemplarz) Lepszy sprzęt nie raz i nie dwa uratuje Ci życie |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Giant Sworda mozna kupic
![]() Fs swoje zawsze bedzie kosztowal bo to najlepszy ogolnodostepny miecz jednoreczy ( Giant Sword jest 2 reczny ) a zeby miec Magic Sworda albo Magic Long Sworda to bys musial na nowym servie startowac ,szybko expic i wykonac quest ( na ktory jest duuuuzo chetnych ) i trzeba byc pakerkiem zeby go wykonac ![]() Pozdrawiam Michu |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiesz czemu ceny tych przedmiotów są takie "wysokie"???
Zrozumiesz wtedy gdy zdobędziesz lvl, który pozwoli ci huntować na stworki które wyrzucają te przedmioty. Jak zabijesz ponad 100 smoków i nawet nie zwrócą Ci się koszty boltów (ja palek) i po 500 smoku trafi ci się 1 firesword to zobaczysz że nie będziesz się go chciał pozbywać za bezcen. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() och a gdzie sie zdobywa fs,a?
|
![]() |
![]() |
#12 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Powiedzialem ze poza FS i nie liczac takich na ktore masz 0.0001% szansy to z lepszych jest jeszcze GS do zdobycia i nic wiecej. Cytuj:
Magic sword quest jest wylaczony bo za duzo ludzi zdobywala ten typ broni. Magic Long Swrod w sumie jest chyba darem od GM a nie z questa.
![]() |
#14 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jakie ma staty Sword of Valor, gdzie go można kupić i za ile??
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ja fs kupilem z pul roku temu za 25k ![]() cene se ustala ktos kto go pierszy sprzedawal(moze kiedys i po 30k chodzily ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ahahahaha ja kupilem FS`a za 9K!! i jestem z niego bardzo zadowolony!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() No co ty Ice Rapier znika po pierwszym uzyciu ?( to ciekawe po co jest ten miecz w grze skoro po 1 udezeniu znika?? mozecie mi to wyjasnic?? ?(
|
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Fire Sword bardzo pożądany miecz ale głupie jest to że na początkowej mapce nie można zdobyć jakiegoś dobrego miecza a jak już to trzeba kupić a ja wiadomo nikt nie lubi tego ponieważ Ci którzy sprzedają tylko na tym zyskują np. ostatnio gościu proponował mi Torch za 10 sztuk złota tylko się uśiałem hihi i ppomyślałem nie no co za debil 10 gp. haha a i jest jeszcze jeden sposób okradanie martwych zwłok ale ja taki nie jestem ponieważ jestem uczciwy i nie zabieram czegoś na co ktoś pracował
![]() No dobra lece grać w Tibie hihi ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
co do twojego "nie mają aż tak dobrych statystyk!!", no moze nie mają 100/100 ale wymień mi coś co ma lepsze statsy od FSa. i powiedz dlaczego, jeżeli jest taki cieńki, to jest najlepszym dostępnym jednoręcznym swordem ? Ja swojego pierwszego kupiłem za 30k. i nie żałowałem jakoś kasy na niego. pamiętam jak jeszcze po 40k chodził. a dzisiaj sam sprzedaje po 20k. ceny zależą od serva na którym grasz... na Antice [najstarszy serv], fsa kupisz już za 4k. czym serv nowszy. tym ceny są wyższe, bo mniej [w tym przypadku fsów] jest w obiegu... norma... @MAQ dla urozmaicenia gry. jak by nie znikał, to każdy szanujący się knight by z nim chodził. @Voleyball plx itam. free itam plx ! jak nie masz do napisania nic sensownego. to prosił bym cię o wstrzymanie się... |
|
![]() |