![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() No no
![]() ![]() @Edit Zna ktoś tytuł tej nutki co zaczyna się w 5;16? Zróbcie to dla mnie... Nie pomyślałem, że to jest soundtrack z "Step Up 2" ![]() Step Up 2 Soundtrack - Enrique Iglesias ft. Lil Wayne - Push ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 24-03-2008 o 07:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zna ktoś tytuł 1 nutki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Poziom mag.: 7
|
![]() #up
Eminem, Under the Influence, The Marshall Mathers LP. Uczcie sie angielskiego, uczcie ![]() #film Afff... to juz nie te czasy, kiedy to kazdy trafiony sd'ek byl czyms co zawsze trzymalo w napieciu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
![]() |
![]() Nie zabardzo mi sie podobal ten film.Nie bede wyskakiwal jaki jestem pro itd ale widzialem lepsze trapy na otsach.Jedyna akcja ktora mi sie podobala to w 7:30 minucie.Tu bylo i zgranie i czekanie na ofiare.Nie przepadam za snake,mam nadzieje ze jakos to fajniej wyglada na ob,jesli dobrze patrzalem to tu ani razu combo nie bylo.
![]() @Down Porownuje dlatego ze jesli tam widze ladniejsze snake niz na rl to mnie sciska. Nie ogladalem dokladnie calego filmu bo mnie nudzil ale na 1 rzut oka nie widzialem combo.A bylo przynajmniej kilka akcji gdzie bardzo latwo mozna bylo combo zrobic.Np.na moscie gdy byl gosciu m walem zagrodzony,gdyby kazdy z was trzymal przycisk na hotku a m wal by zniknol to by usnol odrazu.Fakt ze wbiegliscie tam i go ubiliscie ale fajniej wyglada takie latwe combo xP. duzy + za jedno,pierwszy frag to Ajeja Master-dawal mi paymend 50k,rofl.Ty za ubicie go ;D. Ostatnio edytowany przez Safree Doo - 24-03-2008 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @Jesli mowisz ze nie ma tam combo zadnego to sorry ale chyba slepy jestes.
przyklad zyphyrion paraliz i combo jaki malo. zauwaz takze ze ciezko 170ek na 1 combo sciagnac btw. co ty porownujesz otsy z rl tibia. HAHA to jakbys Ferrari z Daewoo porownywal Ostatnio edytowany przez Kajn - 24-03-2008 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No ładne lvle padały, na tym filmiku. Chociaż niektóre trapy nie były tak "profesjonalne".
PS: 2:00 Hirro. Mój były Pro pada : ) Pamiętam jak przed upem mu dowoziłem Uhy na Dlair.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Wlasnie powstal projekt strony o naszym serwerze Thoria
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i wyobraź sobie pod takim tytułem nie znalazłem tej nutki, a pod prostym wpisem Eminem - So suck my dick owszem. Więc nie mów mi, że mam się uczyć angielskiego ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Mordowanie fajne, ale muzyka bez komentarza
|
![]() |