|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Witam all i Zapraszam Na mojego Super Fake i Prosze o Jak najostrzejsza krytyke
Prologowy part(sorka ale to jest prolog i i part 1 w jednym ;p) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() No i to by bylo na tyle @objasnienia Obrazek 1- wiem ze zaduzo supernovej walnolem ale tak jest najlepiej obrazek 6- Wiem kiepska sklejanka sali Obrazek 7- Wiem d**p z tym ale cos mi sie nieudalo ;p @laury LOL dopiero zaczolem a juz daje laury 1st laur daje Sezuo za outy 2nd Laur daje Avios'ovi za wspomaganie mnie @rekrutacja Dowodca Zabujcow - 4 Specialnych zabujcow - P.S. Dowodca zabujcow musi miec cizen hata na glowie o niebieskim kolorze z czerwonym piórkiem a specialny musi miec tez hata ale zielonego z bialym piórkiem E.N.J.O.Y i K.O.M.I.C sorka ze obrazki sa male ale cos zle zrobilem w image shacku i dopiero teraz sie zkapnielem wiec prosze o wyrozumialosc
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 25-03-2008 o 16:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() EJ no supcio
![]() Duzo wieksze Ostatnio edytowany przez kenin - 25-03-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tez ide po lupe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Boże..
Tw. Grafika: Pff.. Na ostatnim obrazku niby tak się drzewa rozstąpiły żeby dla nich miejsce zrobić? Pff.. -2. Zajebiaszcze flary. -3 SUPCIO!!1 Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym kościele (czy co to kurna jest) można przejść obok tego portalu -.- -3 Naucz się kompresować obrazki. -1 Podsumowując: 1/10 Fabuła Teraz świat będzie należał do mnie!! -3 Znowu wojna? Pff.. -2 Skąd w otchłani tyle ciał? Skąd one się tam wzięły? -1 Stworzyli jakiegoś Szadoła? Nędza. Czym jest ciało bez duszy? -2 Podsumowując: 2/10 Ortografia, interpunkcja Mnichy - za to masz u mnie -4. Brak kropek.. -2 Mieszanina języków.. -2 "Dobrze, Bede" "NIe" "Za Krola!!! Za Kraj!!!" Nice. Pamiętaj, że nie piszemy każdego kolejnego wyrazu z dużej litery ;o do tego myślę, że 1 lub 2 wykrzykniki wystarczą. -1 Podsumowując: 1/10 Tw. ogólnie: 1/10 + 2/10 + 1/10 = 4/30 = 1,(3)/10 (4/3 / 10) Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() imiona sa boskie.
fernando... taka piosenka byla. ooo fernando! xdd sam sie dziwie ze w ogole o tym wiem xDDD juz nie jestes 'retied'? ^^ a szkoda. bardzo slaby fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() jakoś nie potrzebuje lupy - widze wszystko w przeciwieństwie do pochrzanionych urzyszkodników x.x z co do Hagy-Zombyego to powiem ci żebyś i Imageschlucku wyłączył po prawej "Resize Image" ;] a potem przehostował jeszcze raz i jeszcze raz wkleił na forum
ps. Zagadaj potem do mnie na PW to Ci powiem co i Jak ;] Ponieważ Widzie że "Chcesz ale nie możesz" ;] Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 25-03-2008 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Next parta zaczynam robic teraz ale potrzebuje zabojcow i arcymagow jak nie to sam se ich zrobie ;p
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Jenyy znowu ten rypniety dzieciak nie dosc ze nie umie pisac za male zdjecia powklejal to jeszcze ma fajny podpis "gildia: NIEMAM I NIECHCE MIEC"
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Jak to miał być ten twój super fake, to ja nie wiem jak wygląda kijowy fake.
Ok: Minusy: -Małe -Lepsze imiona by się przydały. -Oklepane outfity. -Oklepana fabuła. -Literówki?(Chyba bo chyba widzę...) Plusy: +Starasz się +Poprawne efekty Ocena: 4/10 Ogólnie: Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Eee, Hagy może jeszcze raz by sie retired przydało?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() To miał być bdb fake?
Plusy: -Chęci, ogólnie staranie się i samo niepoddawanie się to duuuuży plus. Minusy: -Pomniejszone obrazki - TrageDia, masakryczny minus -Denna fabuła - J/w -Głupie teksty - To od bidy jeszcze można przeżyć -Słabe lokacje - słabe- nie beznadziejne, też da radę strawić. -Za dużo nawalonych cienkich efektów - patrząc na pierwszy obrazek chce mi się wymiotować... -"Mnichy Guard" n/c -Wojny klonów (Nie, że każdy ma być inny, ale mogło być troszku więcej rodzajów ^^') -"Super fake' z błędem w tytule? I TO MA BYĆ TEN TWÓJ SUPER FAKE? Ocena: 2/10 @edit Jak zobaczyłem "[Fake stoty]" To zaliczyłem niezłego rotfla. gratulacje. Ogólnie za tytuł masz 10/10.
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 31-03-2008 o 07:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Buachhahahahahahhahahabuachchchhchhhahahahahahhaha hahahahahahahha khy, khy... zakrztusiłem się ;/
[Fake Stoty] xDD dzięki bogu, znaczy się Virusmaxemu xD nie zauważyłem tego wcześniej xDD Wiesz facet ? xD jednak nie ma dla ciebie ratunku xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Jak tylko "zaczolem" to "oglondać" złapałem sie za głowe.
Umieściłem ją obok monitora i znalazłem Lupe. A teraz wersja jak znaleśc lupe na viscie ale po angielsku ;d Start>All Programs>Accessories>Ease Of Access>Magnifier. Fajne zielone światło. Fakt @Podziwiajmy Hagiego ^^.Tylko on produkuje tygodniowo 3 fake`i. @Virusmaxi Tageia ?;o.Moge nazwać chara w tibi "Tagei" ?Bo fajne imie ;>. @P.R.O.P.P Większe obrazki plax.
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() podziwiajmy komuniste. tylko on umie odswiezyc kilka tematow sprzed kilku miesięcy/lat/wieków/epok (niepotrzebne skreślić)
tak, naprawdę zielona supernova to zajebiście fajny efekt. patrzcie, komuniscie naszemu kochanemu nigdy nie zdarzyla sie literowka. gy zy |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Boże,Jezu,Matko Święta,CO TO MA BYĆ??Proponuję tak jak ktoś wcześniej znowu być "retied".Starasz się,ale spójrzmy prawdzie w oczy-gówno ci z tych starań przychodzi.
Ps. kunjec banana1111111111111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
@down Aha.
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 31-03-2008 o 20:13. |