|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zapraszam na strone mojego kolegi...
Troche pomocy zawsze sie w grze przyda, ja osobiscie uzywam tych programow bo sa bardzo pomocne : np. tibia skrol bar itp...za niedlugo umieszcze zdjecie swojego seciku ![]() -->www.raynold.rules.pl <-- Pozdrawiam... Ostatnio edytowany przez Raynold - 17-11-2004 o 17:40. Powód: Linki do programów cheaterskich/hackerskich |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Zara pewnie będzie ban...
#3 |
Guest
|
![]() Qrwa hakerze ty s*******aj z stad i tak nikt się nie nabierze idż gdzie indziej znajdywać n00bow frajerze!!
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Qrwa hakerze ty s*******aj z stad i tak nikt się nie nabierze idż gdzie indziej znajdywać n00bow frajerze!! Poparcie
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Eh nie wchodzę lepiej, bo nie chę mieć schakowanej postaci. Tym bardziej nie używam cheatów i szczerze, głośno mówię, że tylko nooby używają cheatów, którzy nie mogą sobie poradzić z grą. Są za słabi i muszą się wspomagać cheatami ;/ Raczej odradzam wchodzenia ;/
Btw to raczej nie ten temat. IMHO specjalnie zrobiłeś tego posta w zdjęciach, bo najwięcej osób ogląda ten temat i jak najszybciej chciałbyś kogoś shackować? Ostatnio edytowany przez Hinol - 17-11-2004 o 17:14. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() wiesz co to wsadź se te programy w dupe!!! ja osobiście nie nawidze takich po*******onych i pisioro-siorbiących hakerów!!!! i nikt nie lubi z tymi keyloggerami to wy*******aj z tego forum
takich programików używają ludzie którzy nie potrafią se pochodni kupić(czyt. nooby) srry za bluzgi ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 17-11-2004 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Qr*a ale z ciebie n00b i jeszcze hacker tak na przyszłość nie ma czegoś takiego ja skroll bar tylko skill bar
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Powiem krótko:
DEBIL HAM H*J CHEATER *******ONY NOOB WALONY I LESZCZ ZA***ANY Srry za slownictwo ale trzeba go najnormalniej zlinczować!! MODERATORZY ZAMKNIJCIE TEN TEMAT!!! |
![]() |