|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Siemqa, niektórzy mogą potraktowac to jako spam, lecz wole napisać bo moze ktos zostać oszukany. Więc, dziś gdy przyszedłem do dp, widze w nim list, a napisane było: Dear Tibia Player! You won free test premium account for 30 days. Visit site for more informatoins: www.nazwastronki.najx.com CipSoft GmbH © 1996-2008. Radze nie otwierać tympodobnych listów ;] Czy wam też sie kiedyś cos takiego zdarzyło ??
Temat w formie ostrzeżenia.
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 03-04-2008 o 16:22. Powód: przyszedłem* pasi ? |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak, zdarza sie to na okrągło. I mało sie chyba zdarza osób, które się na to nabierają. Inaczej - trzeba być totalnym kretynem.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż...było na forum kilka podobnych tematów o listach , to po prostu jedna ze sztuczek hackerów
![]()