|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 40+
Skille: 78+/64+
Poziom mag.: 13
|
![]() Witam
Chodzi mi o to ze szykuje sie do formatu tylko nie mam czasu sie tym zająć i teraz jest taka sprawa jest taka zebym nie musiał odnowa oblokowywac mapek bo to jest dosc nudne i ciężko sie gra ;/ Czy ktos wie gdzie znaleźć ten pliczek w którym są mapy zapisywane bo od tibi 7.92 to sie zmieniło i nie ma już folderu Maps w którym było wszystko ;/ A jesli ktoś ma plik z odblokowanymi wszystkimi mapkami to prosze o napisanie w tym temacie. Pozdrawiam i czekam na odp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() http://forum.tibia.pl/search.php
Wpisz tu słowo "mapy" i zobacz co się stanie o.0 To nie żart, na prawdę - to działa! @down Brawo, nigdy się nie nauczą. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 02-04-2008 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() <cut>.........
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 02-04-2008 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Imię: Libatzione
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 57/59
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No własnie tez jestem ciekawy co do tego pliku z zapisanymi mapami. A w szukajce tibia.pl wpisałem "mapy" to ku**a jakies zjechane wyniki mi wyskoczyły, zupełnie nie związane z Mapami Tibii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No popatrz ja wpisałem mapy i na pierwszej stronie mialem odpowiedź.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |