|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Wiem że zapewne było sporo takich tematów no ale zaryzykuje i założę kolejny,mam pytanie myśle nad wyborem postaci Knight lub Paladin i nie wiem jaką profesje mam wybrać,wole ogólnie knighta tylko wbić skille 70/70 to masakrycznie długo czasu mija a pallkiem szybko leci do 70,i mam problem potrzebuje profesji takiej gdzie mogę expić na wybranym expowisku spokojnie i nie bojąc sie że jak mnie kicknie to padne i z tąd pytanie jaką profesje wybrać którą sie mniej wastuje i która pod ogólnym względem jest lepsza (Tak około do 40-50 lvla na FACC
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Palek ofc :s
Skillujesz, biegasz po guardach do powiedzmy 4X lvlu a potem na poh na gsy jak z resztą robi większość paladynów w tej wersji tibi xD Z gurad'ów kumpel w krótkim czasie dorobił się pacc'a więc profit jest dość dobry ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak do 50 lvl'a to zdecydowanie lepszy jest palladin. Oczywiście w przypadku kicka padnie szybciej niż kina. Pallem skilluje się rzeczywiście szybciej. Do 70 skilla nie leci też tak dużo kamyków. Poźniej jest gorzej.
![]() |