|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Dawno dawno za gorami za lasami za jaskinia precela za wszysdkim daleko daleko daleko daleko na koncu w koncah swiata jakis yeti pier*** w trawe i tak sie to zaczelo...
PROLOG. Fake paskowy xD jak juz ten mi nie wyjdzie to niewiem ;/ nie robilem go rowno bo te siatki ;d i slaba grafika ![]() Plx Comment ![]() THX za fajne komenty ![]() ![]() Kwadratowiec paskowiec? Wazne ze jest xD! Ostatnio edytowany przez Triplonq - 28-02-2008 o 23:53. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Ale Yeti buehuehu :d
3/10 A za Chumor masz 7/10 xd Ostatnio edytowany przez Bartivo - 28-02-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie za ladne ale sie nie zniechecaj
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Nawet Nawet
Minusy - -NIema trawy!!!!!!! -Cipsfot to ptak -.- Plusy + + Podoba mi sie yeti + Humor + MORDOWAC CIPY ^^ Dam ci 6/10 za humor i gonienie cipa
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Popracuj nad grafiką bo trawka z drzewkiem na białym tle nie za ładnie wygląda. A humor za to powala. 5/10 na razie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem ułomny psychicznie i tego nie zrozumiałem ;d
No nic, wedłóg mnie to 1/kolejny niewypał. Ale się niezniechęcaj... po prostu humor, to nie twoja zaleta ;p 2/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Mi się jednak nie podoba... ;<
Ja przede wszystkim zwracam uwagę na ortografię... Nie oddzielaj od "say'sów" dwukropków ,bo to głupio wygląda. Yeti jest w niektórych miejscach pusty no i nie ma trawy... A o paintowym efekcie to w ramach litości nie wspomnę... ;< Humor jakoś mnie nie bawi. 3/10
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
![]() |
![]() Dla mnie to jest bzdet, kolejny głupi paskowiec mający na celu pokazanie jak bardzo jest się śmieszny (pisząc bluzgi, celowe orty itp.). To dosyć prymitywny sposób.
Nie żeby ten fake był gorszy od innych tego typu, ale ja po serii Bezsens Fake'ów, jakiś niemych fun coś tam lub dotyczących 9-lvl nupa to straciłem zaufanie do wszystkiego co ma na celu rozśmieszyć forumowiczów.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() fajniusie
![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Rozumiem, ze ten fake mial ukazac... eee.... no nie wiem glupote autora?, fakeow paskowych? nie wiem sam... Jak inne party beda rowne glupie to mozna bedzie sie... posmiac?
![]()
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Świat: $
![]() ![]() |
![]() WYROBILEM SIE Z CZASEM I PRZESYLAM PART I:
![]() LoooL Tym tematem jest ZUPA :> dlatego ze innym sie nie podobalo ze cipsoft byl terror birdem zrobil utevo res ina " CZAJKEN i sie zamienil w czajkena. ![]() A i dzieki za komenty u gory szanuje je ![]() @Michoss Jestes roox podsunoles mi mega pomysl!!! DZIEKI!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Triplonq - 29-02-2008 o 13:44. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ten fake jest żałosny wg. mnie zero humoru a grafika też słaba cholernie ... ortografia arghhh (jeśli tak miało być to tym bardziej) ARGHHH
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() nawet cool
![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() @wszyscy, którzy powiedzieli, że fake jest fajny
e? o.O? Przecież ten "Bobcio" to kolejna porażka w tym dziale... >.< |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() BR... obrażasz ich?
Od listopada pojawił się tutaj jakiś dobry fake? Bo jeżeli ten jest dobry, to znaczy, że ogólny poziom działu upadł/spadł/utonął etc....
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Tam ->
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Bez nadzieja? To za mało powiedziane, ten Fake'i jest czymś takim, jak bakteria. Brzydka grafika, bez humoru i ogólnie do zadka.
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
![]() |
![]() @Triplong
Żałosny jesteś i dziecinny -.-.
..:BUM:.. ![]() "... i tak powstał Chocapic!" Ostatnio edytowany przez Chocapic - 29-02-2008 o 14:19. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie lubie paskowcow bo prawie zaden (tak wlasciwie to ZADEN a nie prawie) mi nie przypadl do gustu. Nie podoba mi sie zabardzo, ale moze ktos polubi twojego paskowca lecz na twoim miejscu bym zaprzestal...
|
![]() |