![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Fury jest następnym, po World of Warcraft i Guild Wars hitem z serii MMO. Produkt posiada bardzo dopracowaną grafikę, znacznie lepszą, niż w pozostałych tytułach ze swojej kategorii.
Gra nastawiona jest na rozgrywkę Player versus Player, a także Player versus Computer. Dostępne są trzy tryby zabawy: Vortex to odpowiednik Capture the Flag, Elimination to poczciwy Deathmatch, a w Bloodbath może grać wielu zawodników na raz, zdobywając punkty za zabicie innych. Ciekawym pomysłem jest także walka nie tylko pomiędzy graczami z jednego serwera, ale także pomiędzy dwoma odrębnymi światami, przez co osiągnięcia wsławiają nie tylko zwycięzców, ale także cały kompleks graczy. Fury nie posiada klasycznego podziału na klasy, znanego z innych gier RPG. Zamiast tego, przed każdą walką wybieramy wcielenie najbardziej odpowiadające naszym upodobaniom - wojownik, kapłan etc. Każdy zawodnik uczy się dowolnych umiejętności i korzysta ze wszystkich rodzajów broni. Moim Zdaniem bardzo fajna gra..zachęcam do grania.. ta gra musi się rozkręcić.. ScreenShots |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() stary
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Tak jak kolega wyżej wspomniał ,nie postarałeś się zabardzo ,nie wiem czy gra jest płatna itp aczkolwiek widziałem już newsy odnośnie tej gry i myślę ,że zapowiada się coś ciekawego.
EDIT: pomyłka ,grałem w Fury Online to jest podróbka Matrial Heroes ale można pograć.
"Reggae Jest Radością, Rzeczywistość To Zły Sen" Ostatnio edytowany przez Lend - 20-03-2008 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() gra za freeko..
była płatna.. ogólnie gra wymiata |
![]() |
![]() |
![]() |