|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Podczas udeżania głowom w ucho wpadłem na pomysł jakby można uczynić tibię choć trochę ciekawszą.
Chodzi mi o czary, przychodzisz do sklepu, Siema-poprosze czar na światło - dzięki miejwiemcej tak to wygląda kiedy uczymy się czarów. Tylko że po ang ![]() ja wpadłem na pomysł by stworzyć nowe czary, a to by działało tak, Jest quest na który może wejść tylko 1 osoba ( by niebyło czyścicieli ) na końcu questu zdobywamy księga czarów poktórej przeczytaniu otrzymujemy nowy czar. Niechodzi mi o powrót do systemu zwoi. Ale o to by takie księgi czarów zawierały potężne czary ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Fajnie, pytanie kto cię z tym wysłucha ;x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Przesadziłeś... Nie przyjmie się raczej...
Może jednak iść w stronę zagadek i wątku RPG? Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 08-04-2008 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie mam zdania ale swoją drogą kupowanie czarów w sklepie jest denne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Może lepiej odrzucić idee tworzenia super herosów, którzy solują bez problemu dragony i demony. Czyż każdy cyklop nie powinien być wyzwaniem, a na poważne potwory moża by było chodzić tylko w teamach?
Ach, zapomniałem, że tibia jest ciasna i nawet czteroosobowa drużyna trapowała by się jak głupia... Tak... leć po następny level, next skill, ułatw sobie łatwizne o kolejne 0,01% prostoty, której w końcu będzie max... Bezmyślność. A co do pomysłu... musieliby tworzyć tibię od nowa, żeby im takie coś wyszło...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up niewątpie że troche pracy by to było ale tibi osd początku nietrzeba by tworzyć
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() W wowie tak jest od dawna. W prawdzie tylko niektóre czary tak się zdobywa, ale quest na dany dobry ofensywny czar na ogół nie jest łatwy.
![]() |
#8 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() @UP - Rozmawiamy o TIBII i nie porównujemy jej do WoW'a... Też mi się podoba, ale nie podniecajmy się nim...
A nie lepiej zająć się zagadkami? Wybić moby każdy głupi potrafi... A zagadka? Tylko pewnie na następny dzień byłby spoiler :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() No właśnie... a gdyby oficjalnie udostępnić spoilery, a za wykonanie questa solo dać jeszcze expa? Możliwe, że zamiast tłuc miliardy mobów by wbić level ludzie zaczeli by czuć się jak w prawdziwym rpg i robić questy?
![]() |
#10 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Nowy server RPG klimatyczny... Można tak spróbować... zero spoilerów, tylko "oficjalne wskazówki" xD. Najlepiej podanie na wejście i rozmowa z "gm'em"... Marzenia :/. No i zagadki ;*.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
@topic mnie sie podoba, tylko ze PUSSYsoft musiałby te czary pierw wymyślić, a jak wszyscy wiemy ci panowie są bardzo zajęci... liczeniem kasy @down: Przy WoWie Tibia to nędzna drobinka
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 10-04-2008 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
od liczenia kasy to mają księgowych ostatnio niezły bajzel zrobili, ale niemoów że się leniom, sam stwórz grę w którą gra cały świat a potem jeszcze to wszystko ogarniaj. Ktośtam mówił o WoW'ie, nigdy w niego niegrałem. Mi nie chodzi o zwykły quest z wybijaniem potworów, mi chodzi o coś jak kissinpig quest ( kto go robił wie, że on trudny i dłuuugi )
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Chciałbym przypomnieć, że dział "Inne" nie jest działem "Co bym zrobił gdybym był w CipSofcie"
Wymyślacie coraz to nowe quesy zagadki itp. i na tym zostaje.Zrozumcie to, że jakbyś wymyślił super hyper dobrego questa, czy jakiś event to i tak cipy tego nie zrobią.