|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jak wiadomo, niektóre potwory potrafią przesuwać/niszczyć parcel, inne tego nie potrafią. Nigdzie nie znalazłem listy z takowym podziałem, więc uprzejmie proszę doświadczonych graczy o odpowiedź: czy DSy mają taką zdolność, czy nie ?
Jakby ktoś wiedział na temat innych silnych potworów to też może napisać. PS: Użyłem opcji szukaj i nie znalazłem. Jak wiesz gdzie już to było to podaj linka. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Chyba wszystkie potworki "od cyca w gore" potrafia przesuwac i jesc parcela.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Chyba potrafia zniszczyc parcel, a nie "jesc" i "znikac"
![]()
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: w Monopolowym(Tuz za rogiem)
Stan: Tutor
Imię: Kedobaw
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: 50/54
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Potwory od Dwarf Soldiera lub Slime(nie wiem co lepsze) potrafią przesuwać przeszkody
Zobacz, nowy poradnik dla maga i druta!! Ostatnio edytowany przez Zenon - 15-11-2004 o 23:03. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Szkoda, że mój plan expienia na DSach w GL się nie sprawdzi - byłoby fajnie - wejść na niewidce, ustawić dookoła siebie 8 parceli i lać z HMMów i to na bardzo nieskim poziomie... Eh...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() heh
Kiedyś skillowałem z Ghulem (drut mi summonował) No i drut niechcąco przesunoł a , że koło ghula stało Crate z 200 rybami i 20 hamami!!! To ghul się nasycił!!! Niestety jak go zabiłem jedzonko mi się nie zwróciło!!! Chyba już zdążył strawić i wydalić resztki ![]() LoLs Ontopic: Tak jak reszta może przesunać!!! Nie widzi niewidzialnych dosc banalny stworek dla sorca ,druta , palla<-- 15 + lvl ![]() Pozdro
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Diabelski rycerz
Świat: Celesta
Poziom: 81
![]() |
![]() ja znam dobry sposob ale nie sprawdzony
proste ustawiasz parcka i zycasz na niego ogien trocizne lub pole energii i masz parcela nie do przesuniecia chyba.... ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() poprostu chcialem powiedziec ze nooby to wy
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() up: na jakiej podstawie tak twierdzisz?
on topic: potwory przesuwajace parcele to nie sa od cyca w gore tylko od solda w gore ![]()
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
eh.... Widac po twojej wypowiedzi ze wcale nie jestes lepszy ( + jeszcze ten wiek) Btw Po jaka cholere sie klociecie czy zjada czy robi poof czy znika wazne ze gdy nie ma miejsca usuwa sie z drogi i go nie ma -.- Ostatnio edytowany przez Rankor - 16-11-2004 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: VENORE
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |