|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Witam!!!
Ostatnio założyłem sobie konto na forum(drugie) żeby pasowało do nicku w Tibi i na forum założyłem łądnie pięknie lecz nieprzyszła aktywacja konta i nie moge pisać żadnych postów ani nic nick :Odithos |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To czemu skasowali mi kiedyś, jak założyłem MatSuk ?
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() No to mi pomogliście normalnie dziękuje n/c
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po za tym, pewnie w starym regulaminie był taki zapis, więc z tamtego mi się przypomniało. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() @ offtopic
Ryba, czemu zmieniłes avatara? ![]() @ topic Czekaj na link do aktywacjii póki nie dojdzie ;p Może za rok. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo napisanie PW do Moderatora/Administratora, a nie (jak zwykle zresztą) kierowanie czegoś takiego na forum.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Nie za bardzo, po prostu takie mam zdanie i szczerze mówiąc nie widzę w tym nic dziwnego, ale to może ja jestem dziwny, a cała reszta normalna, a nie na odwrót!
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 09-04-2008 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#15 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gupik jest dziwny a cała reszta normalna :x
Ale ma racje.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#16 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Niestety, niektore osoby wypowiadajace sie w tym temacie wprowadzily niewatpliwie uzytkownika w blad. Otoz mozna posiadac kilka kont na forum. Wyjatkiem jest nalozenie bana na jedno z nich - wtedy uzytkownik ma zakaz zakladania nowego konta, a gdy sprawa wyjdzie na jaw (iz takie konto posiada), zostaje ono zbanowane permanentnie. Wracajac do sedna sprawy - ostatnio wystapil problem z serwerem pocztowym, mianowicie wiadomosci o aktywacji konta nie dochodzily na niektore adresy. Problem ten zostal juz poruszony na forum moderatorow i Bosal twierdzi, ze sprawa zostala zalatwiona, a maile dochodza juz wszedzie od pewnego czasu. Mozliwe, ze zalozyles konto przed rozwiazaniem usterki, wiec w celu recznego uaktywnienia konta zwroc sie do admina o nicku Bosal
![]()