|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: obsidia
Poziom: 21
Skille: 56/56
Poziom mag.: 3
|
![]() mam 61ms i chcialem sobie zsolowac dla sportu demona i gdzie mi proponujecie
http://tibia.pl/earth.php?x=33062&y=...5&q=111.19&r=1 czy tu 1 demon jest czy jak ktos przesunie ten papierek to 4 wyskakuja, moze mi to ktos przyblizyc jak to tam wyglada. lub tu http://tibia.pl/earth.php?x=33231&y=...14&q=35.26&r=1 jak to wyglada bo wchodzi sie przez teleport i gdzie sie gracz pojawia, bo chcialbym tu to robic metoda up and down Ostatnio edytowany przez major15 - 05-04-2008 o 20:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Lokacja: Żary
Stan: Niegrający
Imię: Liko Lepo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Company of heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() sry za double
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Lokacja: Żary
Imię: Liko Lepo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Company of heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() W tym 2gim miejscu mozesz ustawic tak parcele zeby po nich schodzic i od razu biec do schodow. Wiec polecam miejsce nr 2
![]()
![]() |
#4 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Żeby solować demona w tym pierwszym miejscu byś się strasznie nabiegał tym swoim sorcem.
Lepsze miejsce jest to drugie. Schodząc na dół możesz używać parceli a wracasz po schodach bądź też drugi sposób, wg mnie lepszy, schodzisz po parcelach i jeszcze dalej masz kolejne schody. Tam bawisz się z demonem góra, dół, góra, dól. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Stan: Początkujący
Świat: obsidia
Poziom: 21
Skille: 56/56
Poziom mag.: 3
|
![]() a w pierwszym miejscu moga byc 4 demce odrazu czy zawsze jak sie wchodzi jest jeden ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zazwyczaj tak. Z tym 1 miejscem najlepiej iść po ss'ie. Wtedy masz pewność, że jest jeden. Swoją drogą, tam jest duzo miejsca do biegania :-P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() To "1 miejsce" to jest Parchment room, idealne miejsce do solowania demonów palkiem, jedyna wada, że się nie da up/down bo schody "są jednorazowe" tzn jak po nich wejdziesz to sie zamykają
![]() Drugie miejsce to 3x dem spawn, fajnie można solować demce up/down schodząc na te schody pod pierwszym demonem, też wadą jest to, że ktoś może zrobić niespodziewajke i lurnać 2 demce pod te schody ![]() Ja bym Ci polecał do solowania ten 3x dem spawn, bo łatwiej i bezpieczniej.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Avier
Świat: Candia
|
![]() czy metoda up & down to jest tak naprawde solowanie potwora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Innominate
Świat: Aldora
|
![]() Zdecydowanie 1 miejsce to jest gdzie uciekac dookola tych kamieni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Teraz to sobie zsoluje.. ;-o
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |