|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam mam takie pytanie do osób grajacych dośc długo:
Czemu wstęp(za czyszczenie kosztuje 300k-400k? U mnie obecnie 350k/person. Idzie np. 15 osob które zapłacili 15x350k=5kk25k I ta kase aż tak duża biorą klinerzy? Przecierz niemaja aż takiego waste żeby brac z 1000manasow,1000healpotionow i wszytko wykorzystać. Cały team bije potwory wystarcza z 3 hlvl do blokowania i z 5 ed ktorzy by ich sio oraz szotcherzy ,Ms,Rp -nich bedzie najwjecej. Wjęc czemu taka cena? avenanger osztuje ze 150k Arbalest z 100k i Club najlepszy również z 150k Softy z 500k ale i tak dużo jest na - |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To jest cena za czas. Poza tym, oni nie robią tego byście mieli lepiej. Chcą zarobić. Ciężko zrozumieć.?
Proste: Nie chcesz - nie idź.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() To zrob poi za free
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Bo poi ma się opłacać nie tylko uczestnikom, ale osobom czysczącym. Minimalny zysk to 400k za jedną osobę czyszczącą, jeszcze dochodzą kosztu potionów/run.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za odp
niechodz mi o robienie tego questa bo 80lvl jescze niemam. Chodziło mi oto czemu aż takom wielka kase trzeba zapłacic za questa. Dostałem odpowiedz ,dzieki ale i tak dlamnie stanowczo za dużo. Tak z 150k/person to mogłbym dać |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dałem 250 i jakoś nie narzekałem.. Było za tyle, ja nie miałem zrobionego, więc poszedłem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ricco Thor
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 36
Poziom mag.: 37
|
![]() A jak sprawdza czy ktos sie nie wkrecil?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Jakbyście się razem w te 15 osób zmobilizowali, to i sami byście dali radę.
A ekipa czyszcząca chce mieć po prostu zysk, nie robią tego charytatywnie. -up System party. Ostatnio edytowany przez Harpun - 09-04-2008 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() -:- aha sorka
Ostatnio edytowany przez Darekkkk - 10-04-2008 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mike'Royal
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() @Up
Jej chodziło o to czy ktoś nie będzie szedł za ekipą bez zapłaty. Najczęsciej taka osoba pada bo kozaczy więc ją trapują. Pooglądaj filmiki nie raz się widzi jak taka osoba się wpycha i gdzie pada może wepchnie się przed blokerów padając na Jugge albo ropna jej pare Blightwalkerów i jest spokoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() @ Darekkkk
A chcialo by ci sie siedziec kilka godzin przed kompem tylko dlatego zeby komus pomóc w qescie ?? Bo mi by sie nie chcialo za mala cene jaka ty podales.
![]() |
#15 |
Visca El Barca
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Żory
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak się składa, że w ubiegłą niedzielę robiłem POI na Danubi i płaciłem 150k- było bardzo dużo osób, ekipie czyszczącej wyszło na czysto 1kk na głowę. PoI robiliśmy 9h 20minut- było by wiele krócej gdyby nie odchyły noobków.
150k może i mało pomyślicie ale na Danubi Softy= 200-250k, Avenger/Arbalest/Arcane Staff= 70k~ więc wielkiego zysku nie było ale i tak cieszę się, że mam już to za sobą. Ostatnio edytowany przez Palar - 10-04-2008 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sexy Team bodajże, 1 gildia na jakimś świecie i okradła graczy.. Zresztą, to nie nowość. Mają władzę, "mogą" wszystko.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Każdy kto był na PoI wie jak to wygląda ;] Prawdziwa masakra jest na non pvp... bydło wpycha w invisible tp, biorą monety drą mordy itd... Więc nie narzekajcie, że biorą tyle kasy ;/
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |