|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam, wiem, że ten temat pewnie był na tym forum, szukalem i znalazlem 3 ale zaden niedal mi tego na czym mi zależało, więc chciałbym sie dowiedzieć kim był ten Messiah ?? Kumpel mi troche powiedzial, że mial wojne z calym servem i wygrałby gdyby nie CIPy, i mnie to bardzo wciągneło, dalem z 2h (xD) na szukanie informacji o nim, zajrzalem na tibiahistory, tibiahispano itp. ale nic konkretnego nie znalazłem, więc prosze was o pisanie tu wszystkich informacji które macie o Messiahu
![]() Z góry bardzo dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...messiah+legend Nie mam zielonego pojęcia skąd ja pamiętałem dokładną nazwe tematu :x http://www.youtube.com/watch?v=TcNjwAXZYjo Ostatnio edytowany przez Rybzor - 14-04-2008 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czy wiesz ale ten linq z filmikiem jest nieaktualny... a ten film z youtube ?? pff co na nim mozna zobaczyć ?? podkoniec delete chara, a od początku wlasnie do delete nic ciekawego, to 1% z jego historii
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 14-04-2008 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL? jakich del toro? DEL TORO TO BYLA POTEGA NA ISARZE A NIE NA NOVEJ
![]() Moge powiedziec ze bylo 3 przyjaciul MESSIAH, BREAKER, PACA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
to musieli byc naprawde przyjaciele... bo z tego co wiem to Messiah jak czegos niemial to friends hakowal...pisać wiecej ^^
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 14-04-2008 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Ja slyszalem ze messiah dostal delete za buga, a dokladnie za to ze majac facc biegal po pacc area.
P.S nie jestem pewien czy prawda |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() lol, wpisz se np. tibia messiah w google i ci wyskakuje 1. filmik na video google 2. temat na tibia.pl 3. patrz pkt. 2 ;] 4. filmik youtube, reszta to o grze Dark Messiah Mights and Magic ;]
piszcie, piszcie ^^
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 15-04-2008 o 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Częściowo z jego powodu wprowadzili system czaszek.
Wiem, że zabijał duże ilości innych graczy oraz podobno jako pierwszy zdobył 100 poziom. Ale nie mam na to dowodów, chociaż może Ci tym jakoś pomogłem. Częściowo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystko pomaga ^^ wogole slyszalem ze przez niego jakis amulet wycofali, czy to prawda ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() o ile wiem, to mial konto z bratem(grali na 2 roznych postaciach), messiah chcial wszystkie questy w tibii zrobic a jego brat przebic w lvl kogostam(jakas legende ich czasow), poklocili sie, i brat messiaha go hacknal i wszystkich zabijal, az go zbanowali, wiecej nie wiem
jakby ktos byl zyczliwy to moze mi cos opowiedziec o del'toro(slyszalem ze lider gildii mial taki nick i codziennie zmienial plec w tibii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom... del'toro, tez bym sie chętnie czegos dowiedzial ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Del'toro jako pierwsi zrobili anihilatora na bocie i używali komunikatorów podczas wojen itp. Każdy z Del'torosów mial passy do każdej postaci i w przypadku jakiegoś laga, kicka itp kumpel mógł się wlogować
Tylko tyle słyszałem ![]() aa gildia The Unit jest porównywalna do legendy del'toro |
![]() |
![]() |