|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witajcie!
Czy zdarzyło się Wam kiedyś, że Wasza gildia Was okradła? Mieliście pokój w gh i pewnego dnia nic w nim nie było? Mi i moim kolegom kiedyś się to przytrafiło ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, gdyz jak gralem na Refugii to mialem wspalanilych Liderow i pewnego Vice Lidera (byli para, maz i zona
![]() ![]() Wez napisz raport, bo o ile sie nie myle to za takie wykroczenie jest ban dla tego, co ciebie i twoich kolegow okradl w GH. Btw. Grasz na Neranie, tak jak masz w podpisie? Jesli tak - a nawet jak nie xD - to napisz nick kolesia ktory to zrobil, gdyz moze zrobic to z innymi ludzmi, nawet z tego forum. Niech lepiej gracze wiedza kto okrada i jak. Chyba nie chcesz, aby ktos inny tez zostal w raj durny (no nazwijmy to po imieniu) sposob - nie mowie o tobie, ze jestes durny, tylko o "zlodzieju". Pozdrawiam.
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te postacie są już nieużywane- wciąz mam ich w VIP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antica Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 69
|
![]() U mnie też nigdy, moja gildia omg najlepsza jaką mogłem mieć <najstarsza w całej Tibii
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Xardas: tym bardziej mnie to nie dziwi ze lider był Polakiem
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 18-04-2008 o 20:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie masz nic do powiedzenia na temat to zamilcz dziecko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody'blood
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Mi kiedyś dawno twmu koles dal mi inva do gildii na lucerze zanioslem tam moje itemki mialem fajny pokojik w gh przychodze poo godzinie nie ma itemkow a ja zostalem wywalony z gildi..... Najgorsze ze liderem byl polak......
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula