|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() mam druida 42 lvl, eq-dragonka, wh, lightning robe, p legi, scarf, hailstorm rod. pacca narazie nie kupie bo czeka mnie zmiana neta co wiaze sie z jakims miesiacem czekania, wiec nie chce tracic tych 30 dni pacca.
gdzie moglbym nim expic na faccu tak zeby bylo wmiare blisko do jakiegos miasta i w miare szybki exp? no i zeby wychodzic przynajmniej na 0 z manasami. guardy juz probowalem ale troche za cienko tam jest |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() MT. Sternum undead cave, DC z pomocą summonów - próbowałeś?
@DOWN - psheprasham, myślałem, że to po prostu neo user ;< Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 14-04-2008 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 37
Skille: 75/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Słyszałeś o czymś takim jak przyklejony temat? Myślisz że jest tylko dla 8 lvli ?
Dragon-Fly-dlaczego karmisz bezmózga? Ehhh... jak juz napisałem posta i mam coś wnieść to idż na dragi z DS.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Weź sobie kup słownik, albo chociaż na pięć minut przestań grać w tibie i zainstaluj mozile..
@topic Dragi z summonami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dragi.. a jak wspomniano powyżej udaj się następnym razem do przyklejonego tematu ( jest w dziale 'potwory'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 Nie czepiajcie się, staram się nawracać ludzi, póki nie jest za późno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Proponuje of z monkami
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Imię: Kopciu the Demonhunter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Team
Świat: Menera
Poziom: 100
Skille: 87/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Jaaasne...
Ile zerkow na klacie wytrzyma monk? I co on zrobi z masa mobow na klacie, jak już summony padną? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Z monkiem na OF długo nie potrzyma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: Warszawa
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Zeby nie zakladac nowego tematu:
Witam, chcialbym zebyscie mi udzielili porady gdzie moge expic 30 ED z 39 magiciem. Nie mam bohow. Myslalem o guardach lub Mint~ ale to najpierw zrobie Postmana. Jakies propozycje na dwu godzinny hunt? Małpy, tomby, jak tak to ktorej i na ktorym lvl. Na piratach nie moge, bo jeszcze nie mam questa. A i jeszcze myslalem o cultach w Liberty Bay, jaki tam zysk jest? Dam rade? Ile bps mana potionow mam wziasc? pozdrawiam
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Proponuje Ci pójść do podziemia mount sternum i a ghoule , mummy , crypt shambler itp. wypada z nich dużo kasy i szybko exp idzie
|
![]() |