|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() 1) always nice event
2) zajmujemy sie organizowaniem przyjęć,ślubów ,wesel i poprawin 3) Nerana zamówienia można składać na stronie http://alwaysniceevent.iq24.pl lub piać na adres [email protected] Ostatnio edytowany przez homik363 - 17-04-2008 o 21:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A gdziwe jest punkt numer 2? -.-
P.S Czy to sie nie nadaje do kasacji albo zablokowania?
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ten koleś jest zjebem. Nie przejmuj się.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() przepraszam za pomyłke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pisz tak, bo szkoda bana dostac za kogos takiego jak on
![]() Btw. Poczekamy na moderatora, on juz powinien wiedziec, z nim zrobic ]:->
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() mysle ,ze on jest poprostu nieswiadomy,ze takie rzeczy w tibi sa bez sensu ;d
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Myśle, że moderator powinien ukarać ciebie a nie jego Xd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A przepraszam bardzo, za co mnie?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do "poczekajmy na moderatora...." chodzilo mi o zbanowanie/ostrzezenie autora tematu, a nie pana ktorego cytowalem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Jest już temat dotyczący firm tybijskich w dziale HANDEl. Niedawno był na nim najazd archeologów.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nad tym można pomyśleć my możemy zorganizować spotkanie [imprezę] np po komunii ponieważ nasz ksiądz na razie jest tylko przygotowany na śluby
|
![]() |
![]() |