|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Cześć. Robiąc Blood Herb quest zobaczyłem pomieszczenie na bagnach, a tam skilującego knight. W pokoju był tylko on i SLIMy, lecz pomieszczenie było zamknięte na klucz.
Chodzi mi o ten pokój I tu moje pytanie. Czy wie ktoś skąd wziąć klucz do tego pokoju. Jeśli nie chcesz pisać tu napisz na PW.
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() hmm, moze przeszukaj dead tree w poblizu? Czesto w nich jakies klucze sa. szczerze mowiac, mnie tez to intryguje xD
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba wiem lecz nie jestem pewny nie daleko jest zejście z drabinki tam chyba jest wasp a obok niego trumna w neij jest klucz poszukaj na tibia earth pod tym budynkiem.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Dołąnczam się do pytania proszę niech ktoś odpowie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jezeli zejdziesz po drabinie na dol zauwazysz trumne. Otworz ja a pojawi Ci sie napis "you have found... bleble.. key." Klucz ten jest od pokoju, w ktorym skillowal owy knight. Slime'a to sobie zlurowal jak sie domyslacie. Oto cala tajemnica.
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 19-04-2008 o 14:40. Powód: Bo zaba byla za sucha ;s |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() @Psychopata
Thx, @up Wiem, że zlurował. @Top Można zamknąć.