|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Nysa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: elysia
Poziom: 250
Skille: 95
Poziom mag.: 26
|
![]() Witam czy dam rade na necro, BK quescie mam 60lvl skile 76/60 ile potionów mam zabrać, może macie jakieś techniki do zasugerowania widziałem jak ziomek up and down bil z exevo mas san czy to jest w miare bezpieczne.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Jesli chodzi o bk to wejsc i zabic... nic trudnego albo pobiec po nagrody i wybiec jesli chodzi o necro questa to mozesz miec takie waste ze ci sie nie zwroci za nagrody... nie lepiej isc z ed/ms?
down: kopiowales moj tekst? Ostatnio edytowany przez DeGlord - 20-04-2008 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Sakazulu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 164
Skille: 99/95
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Black knight jest strasznie powolny wiec niema mniejszego problemu z wejscie zabiciem beholderow a potem bieganiem i trzymaniem dystansu do bk
![]() Co do necro questa mozesz sprobowac invisible i gfb + melee atk, ale jest to straszny waste, wiec lepiej popros jakiegos ms albo ed aby Ci to wyczyscil. Nagrody sa malo wartowsciowe wiec nawet nie pokryja strat jesli bedizesz solowal ![]()