|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Witam.
Nazywam sie Moon Eowan i mam 29 lvl[14to go] [lol?] ![]() skile dziadowe, 59/39 ![]() Moge isc na elf fortece sam? czy lepiej wziąć bp ihow i kolege sorca?[ten sam lvl] Ile h/m potów brać? UH'y? IH'y? royale vs. arrowy? Bez Pacc, wszystkie wazniejsze czary mam, procz mana shielda. Bede mial waste? jaki stosunek exp/gp i exp/h Proszę o szybką odpowiedz bo akurat choruje ;]
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Malo razy bylem na EF. Ale jesli chce brac UH'y lub IH'y na ef to wez mana potiony bo idzie ci mlv... Pozatym IH'y chodza 500-700gp (nie wiem jak u ciebie na servie z tym) a UH'y 1,5-2k (zalezy od serva) a mana potiony zawsze po 1k za bp. Wiec mana potiony + exura i zgonu byc nie powinno ,a czy bedziesz mial waste czy nie to nie wiem.
Co do arrowow oraz spearow sam sie przekonaj
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
dziex za dzien/dwa pojde pewnie ![]()
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |