|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Może i to gadanie o outfitach moze wydawac sie nudne ale chciałbym poruszyć sprawę może juz przedawnioną.
O tuż co do outfitów opis o nich który znalazłem na http://tibia.pl/strona/outfity#standard wprowadza w błąd. Jest napisane tam tak:Outfity dzielą się na trzy grupy: * Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy. * Premium - Dostępne są tylko dla graczy z Premium Account * Quest - Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu. I tu własnie jest ten błąd-standardowe pisza ze dostępne dla wszystkich graczy a tu dupa.Zeby choćby miec outfit citizena powiniśmy posiadac pacc.Wiele graczy szczególnie początkujacych,czytajacych o outfitach mysli sobie:Uzbieram troche kasy,kupie addony i zrobie sobie outfit by popisac sie przed kolegami.Po długim,żmudnym zbieraniu kasy i zakupieniu potrzebnych addonów okazuje sie ze musi niestety posiadac kontro premium co niestety z lekka zniecheca mniejsza część graczy do porzucenia tibii i zaczęcie grania w inne gry.To tyle co o tym mysle prosze o wypowiadaniu sie na ten temat.A co do oceny mojej pracy to pisze temat pierwszy raz wiec badzcie łagodni pozdro. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odbiło Ci?? A jak robisz nową postać *FACC/PACC* to jaki masz podstawowy out 1 pokazany...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Boże zlituj się nad tymu ludzmi
![]() ![]() Czytanie ze zrozumieniem się kłania Chodzi o to, że podstawowe outfity sa dla facc a addony dla pacc addon to dodatek do stroju (np: kapelusz) i one są TYLKO dla PACC WSZYSTKIE ADDONY SA DLA PREMIUM ACCOUNT !!! Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 22-04-2008 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Pomyśl, banda cipsoftu musi zarabiać, wiesz serwery itp. Wyobraź se, że pewnie 1% kupuje pacc dla expa, 2% na domki, 3% na czary i 94% na addony, żeby stać pod depo i szpanować full assassinem, którego się na allegro za 300zł kupiło ...
Outfity dla facc są 4(hunter, knight, mage, citizen) Outfitów dla pacc jest kilka(warrior, summoner, barbarian, druid, nobleman, oriental, wizard ...) Addony są tylko dla pacc jeśli się zrobi questa, niektóre outfity też(norseman, shaman, jester, brootherhood, nightmare, assassin, beggar, pirate ...). Jeśli, któryś pominełem to sry, bo pisałem z pamięci.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Boże zlituj się...
po 1) naucz się czytać ze zrozumieniem po 2) prosta odpowiedź- czy w życiu realnym dostałeś coś wartościowego od kogoś obcego?Nie! Za wszystko trzeba płacić, nic nie ma za darmo. Jak ktoś oglądał FMA to skojarzy że jest taka zasada równej wymiany. po 3) zgadzam się z panem up
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() O Boże, co za kretyn