|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Luminera
![]() |
![]() Witam.Mam taki problem.Grałem sobie spokojnie i w między czasie chciałem dostać się do gildi. Nie dostałem się bo za długo to trwało i wyłączyłem wyszukiwarkę.Nagle wylogowało mnie z gry!Po ponownej próbie zalogowania widziałem swoje chary, ale gdy chciałem się zalogować wyskoczyło mi:accanout disabeld for five minutes i że podałem złe hasło lub accanout.Proszę o szybką odpowiedź!!!!!!!
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Miałeś po prostu chwilowy brak dostępu do internetu, ja czasami tak mam. Może być to sposowodowane np. niedociśniętymi kablami czy zakłoceniami na linii. Account disabled pojawia się kiedy z jednego ip 3 razy napisze się złe hasło. Być może ktoś ma takie samo ip jak ty i źle wpisał passy do Tibii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wszedłem na http://community-subtopic-guilds.ir.pl/
![]() |
#5 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Przykro mi, zostales shakowany. Nie nalezy wchodzic na zadne strony poza tibia.com i supported fansides. Sprobuj odzyskac konto uzywajac tego: https://secure.tibia.com/account/?subtopic=lostaccount
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Slythia wielkie dzięki.Zalogowałem się powtórnie z nowym hasłem.Jak na razie czekam w kolejce,oby się powiodło i itemki były na swoim miejscu.Jeszcze raz dzięki.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Typowy przykład phishingu...Radze patrzeć gdzie sie loguje, bo gdyby była to podrobiona strona banku internetowego to nie byłoby ciekawie
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Slythia Wchodzić można, tylko nic nie ściągać i nie wpisywać passów
![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer