|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Mam knighta - 12lvl. skille: 40/35 używam Orcish axe Moje eq: Steel helmet, plate set , Dwarven shield , 2k w depo Moje pytanie jest takie - Jak długo zajmie mi wbicie 50 Axe Fightingu ? Chce sobie poexpić na soldierach i berserkerach wiec chce go sobie szybko wbić ![]() Używam Sicle i aktualnie skiluje na dwarfach ale raz albo za szybko mi umierają a innym razem nie zadaje blood hitów ! Przez to nie mogę być na afk-u ! Wiec tutaj troszeczkę rad apropo skilowania - czy skilować na full defie czy na balance czy na full atack ? Acha i czy warto zbierać lootbaga na soldierach po uzyskaniu 50 Axe Pozdrawiam P.S. Wybieram się na berserkery bo dla mnie gra w tibię powinna sprawiać przyjemność ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wszystko co powinieneś wiedziec o treningu rycerzem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=trening Uzywaj hand axe to treningu. Wystarczy, że zadasz blood hita co 30 uderzeń.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |