|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() siemano nie dawno pierwszy polski team poszedl na anhilatora haha , ziomki z mojej gildji pokazuja swoja glupote ;>
link: http://rapidshare.com/files/50809500...by_em.rec.html Jak ktos może nich da rehosta na tibicamsa bo ja nie mam konta :'( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() rox tyle uh poszlo a nawet demon nie mial jasnego zielonego xP
lepiej bylo wziasc assassin starsy nastpenym razem wez aola szkoda uh jakbys padl:< Ostatnio edytowany przez Kropka997 - 23-08-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hehe film nie boj zapomnialem dodac ;p ale mu przekarze xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() Rehost:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/29834 @Film Gz głupoty i nic wiecej. Walic z burstow knightem po update -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Cytuj:
Znam ich z Malvery i wiem że to poprostu była ich głupota poprostu ice rapiery zawiodły to główny powód. A jeśli ktoś pisze za ile kupili te chary na allegro to jest żałosny może właśnie ty dorobiłeś się chara za rl kase na portalu allegro.pl xD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
bauahah zgadzam sie z toba , nikt z nich nei kupil charow tylko nie sprawdzili jak sie bedzie walicz burstow |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() 14:00 Elite'Martin [101]: dajemy meris
14:00 Meris-Dago has left the party. HAHhah! rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
![]() loel mogli wziazc troche as ;> ale bociaze wiec sux =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() 15:05 Elite'Martin [101]: walnij mnie
15:05 Elite'Martin [101]: czy bot dziala 15:09 Elite'Martin [101]: dajemy meris 15:09 Meris-Dago has left the party. Ahh ładne cyry ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Jak nie kupili tych charow na allegro to moze powinni juz skonczyc z tibia, bo widac, ze mimo usuniecia wszystkich utrudnien (trapow w wielu miejscach, blokowania mozliwosci ropowania) oni dalej nie potrafia sobie poradzic z ta "zaawansowana gra" mimo, ze troche musza juz grac skoro takie lvle maja.
![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Imię: Meris-Dago
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 116
Skille: 91/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Zajebany idioto jak nie masz o nas pojęcia to sie nie udzielaj.Ty za to jesteś kozak bo masz 40+ lev, a kurwa na anihi byś się rozłożył na pierwsze combo.To nie moja wina że bloker nic nie zabierał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Jak dla mnie to zachowali się jak ostatnie pierdoły, jak można nie sprawdzić siły burstów i leźć na najtrudniejszy quest w grze z nastawieniem "jakoś to będzie XD" - żal po prostu. Że już nie wspomnę o discie nagrywającego (10 dista - wow, ciekawe ile go musiał wbijać -.-) No ale cóż, ich sprawa jak chcieli stracić lvl, skille i razem tak z 3000(sic) uhów to wybrali najbardziej pewny i efektowny sposób
![]() Ostatnio edytowany przez nick666 - 26-08-2007 o 14:01. Powód: edytowanie to moja pasja |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Świecie
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: wArcania
Poziom: 666
Skille: 9 axa
Poziom mag.: 00
|
![]() Hahahahahahha ale sie usmialem przy tym annim . Szkoda ze nie wiedzieli ze po tym upie z burstow sie nie leje knightem tylko z as albo p boltow ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyne co mi przychodzi na myśl to HAHAHAHAH, 4 knightów idzie na anniego z burstów, 101 ek ma 10 dysta xD! i chce cos bic - MUAhauaha
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Boże co za kretyn a co on miał wziąść ? jak on był na 3 miejscu. Stancu miał ice rapiery ale coś mu z nimi nie poszło gdyby bił z ice rapierów tak jak powinnien to myśle że dalibyście rade. Fakt trzeba było wziąść assasin stary ale ch*j stało się
![]() Co do wojny to oczywiście powodzenia New Chose ![]() ![]() To tyle i dodam jeszcze że żal mi kretynów którzy piszą komentarze takie jak Gesior kurde na świecie no-pvp masz 42 druida no kozak normalnie pewnie huntujesz ludzi z utevo luxa -.-. Jesteś postrachem u siebie na servie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ja też gram na non pvp i co ? pierdole grac na pvp, wychodzisz z dp a tu ci zaraz ekipa wyskoczy i zabija cie za free, a co do ice rapierów - koles mial zle bota ustawionego x) i zadko mu ice rapiery walilo ![]()