Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Jakiego programu do rozmów używasz grając w tibię?
TeamSpeak 13 17.57%
Ventrilo 23 31.08%
Inny... 14 18.92%
Nie używam żadnego. 24 32.43%
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-02-2008, 21:53   #1
UNholy90's
Guest

Domyślny Lubisz rozmawiać z kolegami, ale masz lagi przez programy do rozmów ?

Nudzi cię pisanie w klijęcie Tibi? Nie lubisz pisać? Miałeś problem z pisaniem do kolegów gdy ktoś cię bije (PK) ? Programy których używasz lagują ci klijęta Tibii? Program którego używasz do rozmów podwyższa twój ping?

KONIEC Z TYM !!!
Publiczny TeamSpeak gier ONLINE firmy VoiceSpeak.eu UŁATWI TOBIE ŻYCIE ! UŻYWANY NIE TYLKO PRZEZ SETKI TIBIJCZYKÓW ALE TEŻ WIELU GRACZY COUNTER-STRICKE oraz INNYCH GIER.

*Bez opóźnień
*0% lossa
*Możliwość zablokowania nicków ludzi na danym kanale
*Co najważniejsze JEST BEZPŁATNY, więc jeżli masz czas, mikrofon i słuchawki, oraz połączenie z internetem, to już DZIŚ możesz porozmawiać z przyjaciułmi.

NIE ZWLEKAJ JEST TO IDEALNY PROGRAM, GŁÓWNĄ ZALETĄ JEST TO ŻE MOŻESZ BEZ OBAW EXPIĆ, BO PROGRAM NIE POWODUJE LAGGÓW.

Z tej strony możecie pobrać team speak, jest to oficjalna strona.
LINK: http://www.teamspeak.com/?page=downloads
IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234

***Nie masz pojęcia jak, co zrobić? Nie bój się zapytać***
Bezpośredni kontakt z adminem team speak'a (moim ziomem )
poprzez nr. GG: 9218036 (Napiszcie swoje pytanie oraz że piszecie z forum www.tibia.pl najleprzego forum o grze TIBIA.)

Miłej zabawy.
Pozdrownienia dla moderatorów tibia.pl, całego JzP, graczy z serveru FURORA, oraz dla ludzi bez których to forum było by niepotrzebne czyli POZDROWIENIA dla wszystkich użytkowników forum.tibia.pl

Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 13-02-2008 o 11:40. Powód: Zmiana IP:85.214.124.165:1234 !!!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-02-2008, 22:39   #2
Asash
Zbanowany

Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin

Stan: Na Emeryturze
Asash ma numer GG 8690411
Domyślny

Może skan? Plz? Jak czysty to ściągnę i obcykam Chyba że keylogger albo inne gówno ...
Asash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2008, 23:15   #3
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Tak, bo przecież na oficjalnych stronach zamiast opiusywanych programów zwykle są keyloggery... A poza tym skan i tak sfałszować można. :F

Ale jakoś nie wyobrażam sobie, by przesiadka z komunikacji tekstowej na głosową miąła odciązyć łącze, pozwolić na pozbycie się lagów i kicków. o.o

@down
Nie jestem w błędzie, bo nie twierdzę, że to zmniejszy lagi, ale mówię, że nie wyobrażem sobie, by komunikacja głosowa mogła mniej obciążać łącze od komunikacji tekstowej(choć jak się zastanowię, to o niej nic nikt nie mówił...) tym samym zmniejsząjąc lagi w porównaniu do tego ostatniego programu(...ale jeśli ma być najmniej łączożernym spośród programów do komunikacji głosowej to co innego )...

Ostatnio edytowany przez zoliax - 07-02-2008 o 08:19.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2008, 23:50   #4
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax Pokaż post
Tak, bo przecież na oficjalnych stronach zamiast opiusywanych programów zwykle są keyloggery... A poza tym skan i tak sfałszować można. :F

Ale jakoś nie wyobrażam sobie, by przesiadka z komunikacji tekstowej na głosową miąła odciązyć łącze, pozwolić na pozbycie się lagów i kicków. o.o
To nie zmniejszy ci lagów, jesteś w błedzie. Niektórzy mają problemy ze SKYPE itp. bo im laguje. A ten program ma ten plus że użytkownicy z neostradą 256 nie odczuwają zmian więc chyba jest nie najgorzej co nie? (pytanie retoryczne). Na niższych prędkościach nie sprawdzałem, tylko na radiówce ok. 128 to też było nie najgorzej.

WIĘC!!! TEAM SPEAK NIE ZMNIEJSZY WAM LAGÓW ANI TYM PODOBNE, JEŻELI NIE BEDZIECIE UŻYWAĆ PISANIA W TIBII. ON POPROSTU NIE POWODUJE ZWIĘKSZENIA PINGU, PRZEZ CO TIBIA NIE JEST LAGGOWANA. Czyli gracie jak zawsze i jeszcze możecie rozmawiać.

@Asash
Czy mógłbym cię zapytać czy przed pobraniem klijęta Tibii ze strony www.tibia.com także prosiłeś o scan? (przepraszam za ironiczny akcent tego pytania ale zirytowałeś mnie troszkę). Jeżeli chcesz ściągnąć i wbić na team speak to spoko a jeżeli masz jakiś problem pisz tu, lub najlepiej pod nr. GG: 9218036.

Apropo: Prosze nie pisać obelg lub innych podobych żeczy pod dany nr. GG. Team Speak jest po to żebyście mogli lepiej porozumiewywać się i jest on stworzony z myślą o WAS. (podane GG jest do administratora podanego team speak'a więc lepiej bardziej zagmatwane pytania kierujcie do niego, ja jestem tylko 'pośrednikiem' ale także mogę odpowiedzieć na kilka prostych pytań.)

Zachęcam do użwyania teago team speak'a ponieważ jest naprawde dobry i chodz lubie pisać to jednak o wiele bardziej wole siedzieć na TeamSpeak'u

Pozdrowienia dla całego zespołu tibia.pl, użytkowników, graczy z furory, wszystkich ziomków z JzP, oraz mojej siostry która niedługo wychodzi za mąż.

Życze miłej zabawy w świecie Tibii.

Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 06-02-2008 o 23:57. Powód: Błąd ortograficzny.. 'sz' na końcu...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 02:42   #5
Hyrzy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ---
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 100
Poziom mag.: 6
Domyślny

Po co uzywac team speaka skoro to jest przezytek i ventrilo jest 10x lepsze?
Hyrzy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 08:40   #6
Smerf.Secura
Zbanowany

Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa

Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
Domyślny

Wole pisać w "klijęcie".
Smerf.Secura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 08:42   #7
Asash
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez UNholy90's Pokaż post
@Asash
Czy mógłbym cię zapytać czy przed pobraniem klijęta Tibii ze strony www.tibia.com także prosiłeś o scan? (przepraszam za ironiczny akcent tego pytania ale zirytowałeś mnie troszkę). Jeżeli chcesz ściągnąć i wbić na team speak to spoko a jeżeli masz jakiś problem pisz tu, lub najlepiej pod nr. GG: 9218036.
Nie prosiłem o scan ^^ Ale na tej str. jest na 99% keylogger albo inne gówno ... Ale jest na takich jak ty sposób FindIt!
stary 07-02-2008, 09:42   #8
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

No nie wątpię, że Team Speak oraz jego oficjalna strona internetowa powstały, aby ich autorzy mogli kraść p-sety w Tibii
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 13:17   #9
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asash Pokaż post
Nie prosiłem o scan ^^ Ale na tej str. jest na 99% keylogger albo inne gówno ... Ale jest na takich jak ty sposób FindIt!

Na tej stronie na 100% nie ma keylogger'a, a ty na 99% nigdy nie używałeś/aś żadnego programu do rozmów ze znajomymi przez sieć, ponieważ nie posiadasz ich. Przynajmniej ja bym nie chcaił mieć ziomka który uważa, że na oficjalnej stronie może być keylogger. (wiem troche było to i nie na miejscu, ale nie pozwole sobie zniszczyć tematu dziecku neo, uważającemu że jego 10 level sorc to wymiatacz a kumpli ma na fotka.pl)

@Hyrzy
Ten team speak nie powoduje lagów na niskich prędkościach. np. na 256 kb. Ale jak wolisz, ja tylko reklamuje produkt. Ty tylko wyrażasz własną opinię.

PozDro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 16:07   #10
KrEmAs KAc
Użytkownik Forum

KrEmAs KAc's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nowe Miasto Lubawskie 53° 25' N 19° 35' E

Stan: Niegrający
Świat: ¶♪&#
Poziom: 666
Skille: ↕
Poziom mag.: §§
KrEmAs KAc ma numer GG 8372892
Domyślny

Cytuj:
. Przynajmniej ja bym nie chcaił mieć ziomka który uważa, że na oficjalnej stronie może być keylogger.
a oficjalna strona z TBI?? w wersji 7,6 to nawet avast wykryję ,że jest keyloger.

nie lepiej ściągnąć TS z oryginalnej strony i założyć własny kanał??
KrEmAs KAc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 16:21   #11
Dark Horseman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

@Up

Bullshit.

A. Einstein
Dark Horseman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 17:10   #12
Asash
Zbanowany

Domyślny

Nie no jak patrze na ten temat to mnie oczy zaczynają boleć Xd Używam komunikatorów np. gg,skype,tlen,aqq I tak nie ściągnę tego czegoś -.-
stary 07-02-2008, 19:18   #13
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc Pokaż post
a oficjalna strona z TBI?? w wersji 7,6 to nawet avast wykryję ,że jest keyloger.

nie lepiej ściągnąć TS z oryginalnej strony i założyć własny kanał??
Weszłeś na tą stronę? Pewnie nie bo jakiś laps napisał że keylogger. A tak apropo to jest oficjalna strona -.- więc nie udzielaj się już w tym temacie.

@Asash
"...Używam komunikatorów np. gg,skype,tlen,aqq I tak nie ściągnę tego czegoś -.-"
Uważam że nawet mikrofonu nie masz ale nich będzie że masz i co korzystasz z wszystkich tych komunikatorów? fajnie.

PO DRUGIE NIE MAM ZAMIARU ODPISYWAĆ NA ZACZEPKI TEGO TYPU ŻE JEST TO KEYLOGGER, ALBO ŻE JAKIŚ PROGRAM JEST LEPRZY. [K][O][N][i][E][C]- PO DRUGIE (DLA DEBI7I) STRONA JEST OFICJALNA !!! PO TRZECIE NIE MUSISZ TEGO ŚCIĄGAĆ, JEŻELI JEDNAK ŚCIĄGNIESZ I NIE WIESZ CO DALEJ PISZ POD NR. GG:9218036 (JEST TO NUMER JEDNEGO Z MODERATORÓW).

***IP teamspeak'a : ts2.voicespeak.eu:1234

Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 07-02-2008 o 19:20. Powód: IP teamspeak'a : ts2.voicespeak.eu:1234
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 21:29   #14
Kashtaniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2008

Domyślny

asash wybierz sie do psychiatry bo widze u ciebie poczatki schizofreni idz do lodowki i wyjeb wszystko stamtad bo twoja stara pewnie umiescila tam keyloggera zebys mogl zdac 6 klase nie siedzac 24\7 przy tibii marnujac se zycie
Kashtaniak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 15:39   #15
AdminTS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 01 2008

Domyślny

Ale ja nie wiem po co wy się kłócicie ?

Wogóle jakie scany , keyloggery itp.

www.teamspeak.com wchodzisz dajesz download i sciągasz program TeamSpeak odrazu 1 od góry , instalujesz , wpisujesz w IP : ts2.voicespeak.eu:1234 i cieszysz się z gry. I nie wiem po co te off topici ;/
AdminTS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 15:43   #16
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Jedyna oryginalna strona tsa to
http://www.goteamspeak.com/
ale i tak Vent lepszy
Lynx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 16:35   #17
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx Pokaż post
Jedyna oryginalna strona tsa to
http://www.goteamspeak.com/
ale i tak Vent lepszy
Vent leprzy? Ale czasem powoduje lagi na słabych połączeniach !
-.- oficjalna strona : http://www.teamspeak.com/

PozDro ! <Od założenia tematu przybyło (nie powiem ilu dokładnie) 15+ użytkowników którzy pisali że są z Tibia.pl, więc wydaje mi się że ci co chcą używać kanału to będą go używać, a ci co chcą wygłaszać swoje "mądrości" typu pan Lynx : ...i tak Vent lepszy. To nie będą go używać proste. (apropo, lubie czytać jak piszecie że Vent , gg, skype itp. jest leprzy. W tedy mam świadomość tego że moje IQ nie jest jednak najniższe.)

TH(c)X tym którzy już używają kanału
IP teamspeak'a : ts2.voicespeak.eu:1234
jak coś nie jasne pisać do moderatora teamspeak'a : GG: 9218036

JzP 4 ever.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 20:55   #18
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez UNholy90's Pokaż post
(nie powiem ilu dokładnie) 15+ użytkowników którzy pisali że są z Tibia.pl, więc wydaje mi się że ci co chcą używać kanału to będą go używać
No to gratulacje...

Ale i tak powinieneś popracować nad ortografią...

@down
Dołączyłbym... Ale boję się komunikacji głosowej... A przynajmniej nie lubię. ;p

Ostatnio edytowany przez zoliax - 08-02-2008 o 22:25.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 21:11   #19
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax Pokaż post
No to gratulacje...

Ale i tak powinieneś popracować nad ortografią...
Dzięki...za gratulacje (może dołączysz?)
A co do ortografi to staram się, ale mam dysgrafie i dysortografie. To drugie trochę trudniej ukryć. (Ale na egzaminie gimnazjalnym mialem 50% czasu więcej i sam pisałem , na matórze taż za rok tak bedzie. Ale 2 lata do poradni chodziłem i ta ortografia i te regółki odmian są heh... są prostrze żeczy.)

Wbijać na TSa. Mamy już 15+ ludzi korzystających z servisu tibia.pl i wielu (60+) graczy Counter-Strice 1.6 steam i non-steam.
A jakieś dodatkowe kanały mają być dla graczy FiFa 08/CoD4 i coś tam jeszcze, ja spróbuje specjalnie dla Tibijczyków załatwić. (kanał ogólny oczywiście).

PozDro dla JzP, adminów forum.tibia.pl oraz dla was UŻYTKOWNIKÓW www.tibia.pl i graczy Tibii.

~C~[Y]*A*
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2008, 23:23   #20
AdminTS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 01 2008

Domyślny

Zmiana IP ::

85.214.124.165:1234

Nowe IP TeamSpeak'a . Pzdr
AdminTS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania