|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam, piszę ten temat z zapytaniem o spoty do skilowania w największych labiryntach Molts,
Jako że pałętam się tam mojim noob charem od paru dni w poszukiwaniu idealnego spota. Interesują mnie miejsca gdzie znajdę ok 6 potworków nie silniejszych od trolli czy minosów, miło by było gdyby nie dało by się tam nic lurować Jeśli temat nie podupadnie z czasem zamieszczę miejscówki znalezione przeze mnie, myślę ze wielu ludziom się przyda taki temat Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() całe -2 to praktycznie same trolle w grupkach od 2 do 8 na raz, więc nie wiem jak mogłeś nie znaleźć...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
![]() ty mylisz labirynty z trollami z motls tam za bramką 30lvl o0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedz mi Propan Butan dlaczego tworzysz 2 tematy na tym forum z tym samym problemem ? Wystarczy dać jeden i spokojnie poczekać na odpowiedź
![]() Akurat spoty za bramą 30lvl. nie są Ci w ogóle potrzebne bo niech Ci ktoś zluruje coś złego i ded.A i tak nie ma na tych -1 i -2 poziomach ludzi wiec spokój masz idealny ![]() Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boca the Phoenix
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do miejscówek, skoro się tam 'pałętasz' to znaczy, że masz 30lv+, więc czemu w takim razie trolle albo mino? Niedaleko wejścia masz świetną miejscówkę z slime, wystarczy zlurować. Trolle masz przez bramkami.
![]() |