|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcialbym zauwazyc ze niektorzy gracze wycfanili sie i luruja potworki na harmoni tylko po to zeby ten zabil wszystkich a on potem go zabija i bieze loota z kazdego martwego osobnika mysle ze przydala by sie jakas czarna lista takich gosci !!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Jupi nareszcie ktos gra na Hramonii:
W Thais o boshe co sie tam dzieje Wchodze o 10 rano i co widze ? 8 trupoW!!!!!!!!! I tylko: Killed By Fire Devil Tak kolo 18 ide na roty patrze fd i 3 trupy prawie nie dedlem Kolo godziny 20 ide na roty.. wchodze.... i ...... <cenzura> za 77 i jeszcze pare hitow Wchodze po drabinie i 2 hp -,- Albo mass Cyc koles 5 cycow do Thais Zlurowal Albo GSy kolo venore LOL droga trupow byla ;d Harmonia fajny serv - tyle ze za duzo n00bow,lurerow,thiefuf itp,ale chociaz PK nie ma ;d
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Tak to już jest na serverach non-pvp że ktoś luruje mocne potworki tam gdzie chodzi najwięcej niskich leveli bo w końcu nOObki muszą jakoś zarabiać na rzycie
![]() wtedy chociarz będzie wiadomo kogo unikać PS: Hail Harmonia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() No ja znam 1 takiego kolesia co ruluje to jest Piastus Knight on do ab zlurowal elfa arcanista i zabil z 10 osob
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() to mnie na pacerze w carlin klepnal elf arcanist...
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 28-08-2004 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Na nova tez czasami luruja potworki, dobrze ze nie tak czesto. Dwa tygodnie temu ktos zlurowal arcaniste kolo depo na gorze a ten zabil paru ludzi stojacych afk. Na szczescie zostal unicestfiony przeze mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() arcanist w carlin jest co 2 dni lub co jeden a i 4 gsy pod mostem to codziennosc
Straznik Cienia Palladyn Harmonia 12lvl 44 dist i 7 mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() a jeszcze sa GSy kolo venore( pod głównym wejsciem) I Guardy w Old Mines( na poziomie ze zwyklymi i rotami )
qrde wyprzedziles mnie z GSami ![]()
,,A człowiek pokonał bestie, która wróciła do królestwa Beliara." LBW Guardia Ostatnio edytowany przez Lord_Nerevar - 18-11-2004 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @mag
Czego sie cFaniakow czepiasz? =] @topic Na calmerze sobie gralem i do Thais tez nie raz lurowali fd, cyce itp. =]
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() lurowanie na Harmonii to normalka
![]() najciekawsze co spotkałem: Orc leader + Orc Berserker w Amazon Camp 3x Hunter + Arcanist pod Dwarfen bridge 2x Arcanist w AB (skad aż 2 ? ;/ )
![]() |
#14 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Przez jakieś ostatnie 2 tygodnie taki gościu "Chang lee" looruje wszysko co sie da. Dzisiaj: DS w AC. Jak narazie znalazłem 1 trópa. Wczoraj do AC zloorował DS i 7 trópów. Przed wczoraj:2 Zerki i lider. Kilka dni temu:GS koło Venore. Połowa wyprawy na deserta padła. To tylko przykłady jego działanośći.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 19-11-2004 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
![]() Ja w thais monka widzialem , beholdera i fd
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Najlepszy stwór jaki zlurowali to był chyba DL pod mostem dwarfów, nawet chyba dwa razy był, a zlurowała go Thorina, więc jak ją gdzieś tam widzicie radze wam uciekać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: VENORE
![]() |
![]() LOL jeden temat o harmonii i okazuje sie że połowa tego forum na harmoni gra
![]() ![]() Jutolobu uhmejker-> druid 25lv 35mlv Jutolobu -> najt 60/60 3mlv ![]() Demon Zla -> sorc19 lv 25mlv (gram do 20 i ide na deserta i koniec z nim) (to jest postać kumpla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() aaaa ja ruluję Bugi i Raty pod depo w ab!! taki jestem evul rat ruler
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() sry za wyrazy ale poco wy piep...cie ze jak to nie ładnie ze ktos znowu zlurowal gsa czy cos o wiele pozyteczniej by bylo wypisac miejsca gzie mozemy sie spodziewiac takich nei spodzialek a nie nazekac i nic z tym nie robic bo jak sie ludzie naucza ze gdzies moze byc gs to wola pojsc kawalek dalej to wejda inna droga a nie wbic sie
piszcie o czyms pozytecznym a nei uzalajcie sie jak nie to admin plz ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() na harmoni ostatnio pod ab'dendriel depo nick "michal wojaczek" zlurowal arcanista oczywiscie byly 2 30 lvlowce i po chwili arcanista nie bylo a tan sie smial textami w stylu "you are noob i kill you" a potem juz po polasku " jestem lourer wszystkich zabije" " jestem noob" poj*b jakis czy co
|
![]() |
![]() |