|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Lox Lax
Profesja: Elder Druid
Gildia: Supervisors
Świat: Elera
Poziom: 45
Poziom mag.: 48
|
![]() Witam.
Mam pytanie: Jak zdobyc dostęp do bb island? Wiem ze trzeba zrobic island trole, i te m walle na goromie. Ale jak dojsc na bb island?? Prosze o jedną mądrą odpowiedz. Szukałem-nieznalazlem dokladnej odpowiedzi. Jesli taka jest proszę o link. Z góry Dziekuję |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 90+
|
![]() 1.Na 100% jest opis tego questa, bo sam go robilem wg spoila.
2.Poszukaj jeszcze raz ![]() 3.Mam nadzieje ze nie znajdziesz ,bo bedzie o jednego gracza wiecej na dobrym expowisku.Idz lepiej na trole. @Milten Magician Z calego serca zycze Ci, zeby jakis n00b expil zawsze tam gdzie Ty expisz ![]() Ostatnio edytowany przez M@th - 28-04-2008 o 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Up
Kazdy expi gdzie chce ![]() Móglbys powiedziec chociaz co wpisac w wyszukaj?? Albo link podac. Dziekuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up nikt nie da, bo się n00by na bb island wpieprzą... (Nie mówię o tobie
![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli znasz choć odrobinę angielskiego to ten spoiler Ci pomoże.
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Shat..._Quest/Spoiler @edit Jednak znalazłem też spoiler po polsku. http://wiki.hunted.pl/wiki/Forbidden..._Quest/Spoiler
"I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter" Ostatnio edytowany przez Milten Magician - 27-04-2008 o 21:45. Powód: polski spoiler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum