|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Hm, zauwazylem ostatnio pewna rzecz... Na forum jest cos, co pozwoli ocenic userow DUZO lepiej niz reputacja, ktora zostala usunieta...
mianowicie mowie o notkach ... Same w sobie nie daja nic, zadnych punktow, znaczkow czy innych takich pierdół, po prostu mozna napisac cos o jakims uzytkowniku .. Wg. mnie powinno to wejsc w ogolny uzytek, dlatego ze posiada to wiekszosc zalet reputacji, a zadnych jej wad.. Tak wiec uniknie to sepienia o notke, poniewaz praktycznie nic ona nie daje, i musi byc napisana z sensem tak wiec mysle ze to naprawde dobre rozwiazanie ![]() A oto sposob jak mozna dodac komus notke, na przykladzie Gonzusia ![]() na poczatek szukamy "ofiary", po czym klikamy na jej nicku.. Powinno pojawic sie menu~ Kliknijmy zatem, w zaznaczony na czerwono napis.. ![]() Gdy juz to zrobimy, odszukajmy takiej o to ramki... Popatrzmy na zaznaczony na czerwono obszar.. To wlasnie informacje o notkach ![]() ![]() A tutaj Juz osattnie... Widzimy notki usera (gonzek ma zero ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze wystawianie notek wejdzie do ogolnego uzytku ![]() BTW: jak cos pomylilem to mnie poprawcie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() wszystko elo, tylko nikt chyba jeszcze takiej notki nie otrzymał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Jak to nie? Przed chwilą przetestowałam
![]() jak wejdziesz w czyjeś notki, to wyglądają one jak posty (widać, kto napisał - nie będzie tajemniczych "jestes nup") ![]() Dobry system, tylko rozpropagować trzeba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki za pozytywne opinie
![]() @hoomik Eh ale z ciebie niub, akurat tobie dalem na przetestowanie ![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez tomo - 23-10-2004 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ooooo, czuję się zaszczycony!
![]() Ha! Potestujcie sobie na mnie ![]() No... Tylko czemu nie mam jeszcze żadnej notki? Dobra - dość gadania! Uważam, że system jest naprawdę dobry, lecz na tym forum się nie sprawdzi... Dlaczego? A dlatego, że osobom w wieku 11 lat (większość forum jest w podobnym wieku) nie będzie się chciało pisać żadnych notek. A nawet... Nie będą potrafili. Pożyjemy, zobaczymy.
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Ehh... chyba nie większość
![]() Jak stanie się to bardziej popularne (czy mi się wydaje, czy pojawiło się nagle, nie wiadomo skąd i nikt o tym nie słyszał?) to i notki się pojawią. Mam taką nadzieję... A nawet taki 11-latek jak ktoś mu zalezie za skórę to i notkę pewnie nauczy się wystawiać i nawet mu się zachce ![]() Oceny opisowe rulez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() tylko przydalo by sie jakies powiadamianie o nowych notkach, bo troche glupio co chwile zagladac w swoj profil w celu sprawdzenia notek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No i IMHO przydało by się wspomnieć o notkach np. w newsie poświęconym nowym moderatorom forum.
Albo chociaż napisać jakieś ogłoszenie lub przyklejony temat.
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Tylko jedno pytanie, komu bedzie chcialo sie kontrolowac te wszystkie notki? Wielu ludzi dla jaj moze sobie wstawiac notki typu "ale jestes &$%#$$*" itd. A jezeli nawet kazdy z userow mial bym zla i nie poprawna notke zglaszac do moderatora(a moglo by byc tego spopro) to modkowie nie mieli by czasu na nic innego niz usowanie glupich notek... A moze by tak zatrudnic nowe grono moderatorkie ktore bylo by od tego ??
![]()
![]() |
#11 |
Nieobecny.
|
![]() Przegięć najpewniej nie będzie bo za notki można upominać
![]() Więc Krytyka może być, ale nie wulgarna/chamska |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Chyba nikt nie bedzie na to patrzył , rzadko kto przeglada profile.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Cytuj:
bo nie będe się kumplował z jakimś młotkiem...
![]() |
![]() |
#14 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ![]() Wypas hiper user lecz coś dłuższego, coś jakby "recenzja" urzytkownika ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() IMHO przydalby sie jakis newsik czy cos.. Nawet bez tego system jako tako sie rozwija
![]() Ja sam mam kilka notek, i to pare od osob mniej znanych na forum, lub tych, ktore nie wypowiedzialy sie w tym temacie ![]() Ale jakas ogolniejsza wiadomosc na ten temat, by sie przydala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Hę? Czy ktoś mówił że nie wystawie notki bo mam 11 lat? Zaraz się przekonamy. Gonzo, zaraz pojawi się u ciebie nowa notatka ;p.
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A nie lepiej od razu kliknąć to niż wchodzić na profil i dopiero tam?
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |