|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
![]() Mapka zrobiona z udziałem nowych itemów...
![]() Czekam na komentarze ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() Hmm hyba to powinno byc w temacie Grafiki tesz tak sondzisz?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ladne...
widze tam jakiegos dragon scale seta... ![]() ten nowy sd wyglada gorzej do starego bo jest w ksztalcie hmma/lmmai tp. ta tarcza kolo tego demon seta po lewej to demon shield? Kengavol Sorcerer <-new char Valoria/Ab'dendriel Lvl 20 Mlvl 35 Skills: 19/21 fishing 58 Peace =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() ta runa(kolo SD) co to za runa ?! ona w tibii 7.1 nawet jest :-(
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() [quote=Mofan]Hmm hyba to powinno byc w temacie Grafiki tesz tak sondzisz?!
![]() A czy ty nie sądzisz,że powinieneś się nauczyć pisać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Hmm, mapka, bardziej jakis wykas albo index przedmiotów z nadchodzacego updat'a (nie, żebym się czepiał) pogratulować checi, zrób bardziej jakąś historyjke albo coś innego...albo daj sobie spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh... nowy jestem na tym forum, jakoś skojarzyło mi się od razu żeby wrzucić do zdjęć, jak kogoś uraziłem to sorry
![]() A ten mini-sd... zwrócił moją uwagę, bo wcześniej w tablicy sprite'ów był w okolicach collectible'sów, a teraz jest w otoczeniu innych run, zatem może wejdzie do użycia ![]() Dzięki za słowa uznania ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol mam w domku dwa 2-strzałowe SD i wyglądają normalnie
![]()
![]() |
#11 |
Nikt ważny
|
![]() bardzo interesująca stfurczość >
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |