|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich, w tym temacie będziemy dzielić się z wami naszymi osiągnięciami. Nie są jakieś wybitne ale jak wiadomo, nie tylko lvl się liczy ^^.
Pozdrawiam i zachęcam do komentowania. Na dobry początek parę informacji o nas: Server - Candia Navitaru- lvl 80 Sorcerer (Ja) Denitaru- lvl 85 Knight (mój rl kumpel) Reszty dowiecie się z ss'ów. Enjoy! Początki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na początek tyle z mojej strony, jak wrzucę resztę screenów do neta to zaraz je wkleję.
Jakie blaski? Jakie cienie? O czym jest ta mowa? CHCWD za nieprzemyślane słowa... Ostatnio edytowany przez Navitaru - 12-04-2009 o 20:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Parę kolejnych lvli i dla odmiany coś nie z expa (1 arena):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne lvle :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I coś z innej beczki : ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zachęcamy do komentowania!! ;]
Kolejna porcja ss: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie trochę nudno bo same miejscówki z facc ale niedlugo dorzucę jakies foty z premium area.;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś questy dla odmiany :
OF Quest ze starą gildią (Hail Chatka Puchatka!) ![]() Naginata Quest ![]() BS Quest Pozdrawiam Peresa! ![]() Devil Helmet z Daruminem, pozdrawiam! ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Witam
![]() ![]() Screen z lvlu 75: ![]() Tutaj screen z gsow: ![]() Lvl postanowiłem dobic tutaj: ![]() Niedługo kolejne screeny ![]() |
![]() |