|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam wszystkich mam malo ciekowy temat poniewaz dotycze tego ze gram sobie w tibie i po paru - parunastu minutach poprosto mi ise resetuje komputer ale ja go nie chce zresetowac i to walsnie ten problem ze ze poprostu sobie gram i bum komputer zresetoany wescie prosze pomozcie w tym ;p
Na starym komputerze tego nie maialem ale se gdzies z 7 miechow temu kupilem nowego i dopiero gdzies miesciac temu chcaielm zbnow zaczac grac po przerwie w tibi i jakos nie idzie ..;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Thadel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() To może wina komputera, albo wirusów? Spraw sobie dobrego anty-vira i lecisz
![]() ![]() @2xdown syfiaste varjusy, wbijają do windowsa gdy nie masz zainstalowanego service packa 1/2 Ostatnio edytowany przez Thadel - 02-05-2008 o 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok ;p ale nie wiem co to jest ten win31 i huer ;p heh mogl bys wytlumaczyc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Ściągnij sobie Everest Home Edition - taki program w którym możesz sprawdzić jaki masz sprzęt i sterowniki
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tylko jest w tm maly kaczyk bo jak se np gram w otsa np APO to jest tibia 7.6 to mi sie komputer nieresetuje a jak gram w rla na tibi 8.11 to mi sie resetuje i ja wlasie tego nie rozumie co z tym zroic
Plsk pomzcie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Odpal sobie 7.6 i zobacz obciazenie procka, a zalacz 8.11 i sprawdz.
Domyslisz sie co jest problemem.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawdzielm i nic nie ma roznicy ciagle sa na tym samym poziome okolo 50 ,000 czegos tam ;p ale sa rowno to nie weim o co chodzi
|
![]() |
![]() |