|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam
Czasami lubię sobie porapotować niektóre posty i z wracam się z prośbą do administracji o zmianę czasu oczekiwania z tych 60 sec do chociażby 30 sec. Spam raportami nie będzie nadal możliwy, a przyspieszy to bardzo raportowanie ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Signed
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Dobry pomysł, a nawet możnaby znieść całe to czekanie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() Z tego co wiem, nie jest mozliwe zniesc czas oczekiwania w przypadku szukania. Lecz pewna nie jestem ; ).
W przypadku postow jest ok... Ogranicza to spam oraz w pewien sposob blokuje double post przez blad przegladarki. Raporty... Mnie to kiedys irytowalo, lecz minuta nie jest az taka dluga ; ). Jezeli naprawde chcesz cos zraportowac to mozna poczekac, w miedzyczasie zaczac sie czyms innym.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Co do postów jak wiadomo blokada spamu. Natomiast z samego raportowania korzysta niewiele osób, to po co im utrudniać jeszcze życie ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Słitaśny Krulik
|
![]() zależy kto co raportuje
ja np. raczej tylko przekroczenie limitów sygnatury co się teraz wyjątkowo żadko zdaża aczkolwiek jutro przeczytam 5 razy regulamin żeby sobie wpoić co nie co i przypomnieć i zacznie się prawdziwa Rzeź (tak sie pisze? nie mam mozilli ;P) |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Signed, w ogóle powinno być 15 sekund, bo ja jak raportuje to masowo
![]() Powinni dać że posta można wysłać co np. 15 sekund, bo nie raz zdarzyło się double posta wysłać. Proponuje także w ogóle usunąć opcje szukaj, ludzie i tak jej nie używają, albo piszą że szukali i piszą nowy temat o tym co jest 3 tematy niżej... |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Wtedy forum było by bardziej przeciążone, więcej żądań do serwera - bardziej zamulone forum.
Cytuj:
@topik Ja to sie już przyzwyczaiłem, ale jakby się ukróciło czas czekania o połowę, to chyba nikt by nie umarł. A tak w ogóle to już kiedyś chyba poruszałem ten temat i chyba nic z tego nie wyszuo : P Ostatnio edytowany przez Rybzor - 04-05-2008 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Prawdpodobnie uda sie skrocic czas oczekiwania o polowe, szukamy tego w opcjach forum. Przy okazji chcialem podziekowac wszystkim osobom raportujacym posty lamiace regulamin - bardzo ulatwiacie nam prace
![]() |
![]() |