|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Po pierwsze witam wszystkich gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum. A teraz do rzeczy. Po dość długiem okresie nieaktywności postanowiłem znowu zacząć grać w tibie i w związku z tym mam kilka pytań.
Oto one: 1. Zauważyłem, że w obecnej tibii rycerze w ogóle nie używają run leczących (UH i IH). Czy knight używa teraz już tylko potionów i czy runy leczące mają dla rycerzy jeszcze jakieś znaczenie? 2. Cz knight z levelem 25 i skilami 65/65 eq: k-set, wyvern fang, dragon shield, crown helmet i leather boots da rade wykonać pierwszą arenę svargrond i jeśli tak to ile muszę wziąśc potionów? 3. Czy istnieje ryzyko śmierci przy wykonywaniu Barbarian Test dla gracza z wyżej wymienionymi statami? 4. Czy na czar "exori" jest wymagany jakiś magic level? 5. Od jakiego levela i skili knight może solować banshee, dragon lorda i demon skeletona (oczywiście pojedyńczo) i ile potrzebuje na to potionów? 6. Nosze wizard outfilts + 1 addon do niego. Co stanie się z moim outfiltem i addonem jeżeli skończy mi się pacc? 7. Jeżeli nosze outfilt facc ale mam do niego addon to czy addon zniknie mi po skończeniu się pacca? To by było na tyle. Z góy dziękuje za odpowiedzi. Ostatnio edytowany przez dredu - 04-05-2008 o 02:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Gdybyś poszukał to byś znalazł odpowiedzi ale dam Ci te na które znam odpowiedź.
1.Mają ale a małym stopniu bo nie leczą tyle co kiedyś 2.Myśle że bez większych problemów powinieneś zrobić,ale kilka potów weź od wszelkiego wypadku 3.Tego niewiem bo nie robiłem tego q 4.Nie,od pewnego updatu na czary wymagany jest tylko lvl 5.niewiem,nie gralem nigdy knightem 6.Poprostu nie będziesz mógł go założyć,będziesz go miał"ukrytego" do czasu kupna kolejnego PACCa 7.Tak |
![]() |
![]() |