|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Immortal Plague
Wiem chyba mam blad w tytule... Mialo znaczyc Plaga Niesmiertelnych ![]() Wiec... Chce przedstawic moj nowy fake :> Bez zbednego spamu pokaze swoj fake... Wszystkie informacje (mam nadzieje) sa zawarte w prologu. (Ahh i chce powiedziec ze w prologu beda chodzace pozycje ale w nastepnych czesciach juz nie... Prolog ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() Wiem prolog do dupy :> Ale daje czesc I zeby sie rozkrecilo! I dodaje! Jest to biedna miescina! :> Czesc I ![]() *** ![]() *** ![]() *** ![]() *** ![]() *** ![]() Tu literowka! Mialo byc idzcie :/*** ![]() Wiem krotkie :/ @Down Nie widzisz ze jest drabinka? :/ A mowiac uzbrojenia co masz namysli? Straz jest :/ Co ty myslisz ze cala armia stoi kolo muru?
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 17-12-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam nie za bardzo się zastanawiam kim on jest Xd Ogólnie graficznie nie jest źle, chociaż przy tych murach powinno coś stać. Co oni biedni są ? Jakieś tam uzbrojenia czy coś..Aha jeszcze jedno skoro to takie biedne to czemu mają wszędzie położony chodnik ? Na to akurat ich stać ?
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 17-12-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
|
![]() takie sobie ;] nie za fajne ale może być 6/10
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na początku trochę nie czaiłem, ale z czasem czytania zrozumiałem xD!
No jestem tam ja moja magia bwahahah! Fajnie się zapowiada chociaż ta krew jest tragiczna xD! Popraw błędy i dalej z tym koksem.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() mmm nawet fajne ;]
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Fake fajny, ale nie wiem, dlaczego porzuciłeś swój fake o szczurach (???). Jak na stolicę to trochę puste, powinien być większy ruch, lepsze dekoracje. A z tym uzbrojeniem o co Sezu chodziło... Przecież koszar przy murach nie będą dawać (wróg się przebije - aaaa! Koszary zdobyte
![]() Ocena: Prolog: --- Część I: 8/10
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @4 up
Zal... Mogles sobie darowac ten bezsensowny post. @3 up Czyli mufish rze fuyiny prolog?!11?// @2 Up Spam... Reported? :< @Up Ale to biedna miescina :< Co do cmentarza... Ergh... Przeciez to jest mauzoleum... xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto dlugo wyczekiwana (chyba) przez niektorych II Czesc!
Lecimy! ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() *^* ![]() Dla niekumatych/\ przebili go dwoma mieczami. Ahh i sorry ze paski hp sie tak pozno pojawily... jakos nie mialem pomyslu zeby je dac wczesniej. I mi sie nie chcialo. A te dedy strazy... W nastepnych czesciach beda kolorowane. A tak w ogole to dlaczego fake typu fejci nieme autorstwa Oroga (zal) w godzine zyskuja juz 3+ strone a inne fake normalne czekaja pare dni i maja 6 kometow? KAMCIC! @Down Mmm... Bedzie dalej. XD
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 28-12-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabijają, zabijają, zabijają... Nudnoo... I dobrze sobie radzą dwóch na tylu huhu... No ale w sumie to jest małe pomieszczenie więc trudno aby się na nich rzucili w 5 naraz jedynie 2-3 ;P Ale i tak powinni prędzej paść wkońcu chyba walczyli z wyszkolonymi ziomkami ? Mogłeś zrobić coś jeszcze oprócz tej walki
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Po takiej przerwie - tak krótko? Hehe.
Nie jest najgorzej, graficznie poziom trzyma. Fabularnie nieco kuleje, ale ujdzie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Shinigami World
Stan: Niegrający
Imię: Ryuuzaki L
Świat: Earth
|
![]() Fajne. Tylko trochę za długą przerwę sobie zafundowałeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie racja...
Ale cos malo skomcilo ludzi ten fake. Nikt nie komci, nikt nie wchodzi w ten dzial (poza 10+ userami) ogolem to zal i ból ;P. sZoNtAm KoMeNtUf! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Ogólnie fake bardzo mi się podoba, oprócz tych "fal"(nie pamiętam jak się to nazywało ;/) przy kamieniach w rzece, bo coś zdaje mi się, że idą w złą stronę, a poza tym ten górny brzeg jest jakiś dziwny(przy wodzie, taki prosty)... Moja ocena to 7,5/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() Już pisze
![]() Dla mnie z tego wszystkiego prolog jest najlepszy. Za prolog 10/10. Bo wymiata ![]() A za resztę 7..5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam na początku był błąd ;P
"Kim Ty jesteś?" "Jak to było 5 dni temu" I tam idą razem, a wcześniej nie wie kim jest ten drugi ![]() Nie podoba mi się ten part :x Zresztą cały fake mi się jakoś nie podoba ;<
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Fajny fake.
Ogulnie ladne lokacje i outy tez sa czoko. Nareszcie ciekawa i orginalna fabuła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2008
|
![]() Fajny fake, tylko nie wiem czasami kto co mówi. No i jeszcze w tym nowym odcinku tam gdzie ta woda płynie i wpadają to niestety nic tam niema pusto. Koło wody powinny rosnąc jakieś drzewka, rośliny i inne tego typu. I ten nowy odcinek trochę krótki jest.
Ocena: 7.5/10 |
![]() |
![]() |