|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() A wiec , mam palla 17.5 lvl ze skillem w dist 60 , i mam do was pytanie : Czy skupic sie na skilowaniu , expieniu , czy polaczyc obie te rzeczy ? Uwzgledniajac to ze lubie miec silna postac , [wysokie skile] . A wiec co mi radzicie ?
Edit : Swiat non-pvp ;] Ostatnio edytowany przez Arcalas - 07-05-2008 o 18:33. Powód: Nieznany |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Jak masz monka i trochę kasy lub zebranych SSow to skilluj, a jak nie to idz expić spearami lub połącz expienie ze skillowaniem na goblinach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Dosiądź łuku, strzałek i na cycki, jeżeli nie stać cię lub nie chce ci się ich robić to polecam zapałki(spear'y). Dociągnij do 25 lvl i kup royal spear'y(tanie i wydajne).
Z zapałkami możesz też spokojnie już chodzić na soldy(dorobisz się no i exp tez nie jest byle jaki). W ten sposób, skille będą w miarę szybko rosły.
Rzetelnie o La Liga Ostatnio edytowany przez Pan i Wladca - 07-05-2008 o 18:15. |
![]() |
![]() |