|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Wrocilem do Tibi po 2 latach rozstania.No i co widze Explo 6 strzalow,Hmm 10 strzalow o0
Ale pytanie mam takie mam knighta 61 poziom skille 80/79 Jakich run ofensywnych najlepiej oplaca mi sie uzywac (nie chodzi o ekonomicznosc aby wyszlo tanio).Chodzi o to jakimi runami ofensywnymi zadam jak najwieksze obrazenia Drugie pytanie czym sie leczyc tym 61 knightem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 90+
|
![]() Zadnych run ofensywnych nie uzywaj...Jest to poprostu nieoplacalne.Knightem z lvlem 50+ lecz sie strong health potionami i standardowo exurą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Altair of Valoria
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 72/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Co do leczenia zgadzam się jednak co do run to możesz wziąść do bp kilka runek Great Fireball lub Explosion (lub to i to) nic Ci się chyba nie stanie jak stracisz te kilka gp, a czasem może ci to uratować życie.Pomimo, że jest to nieopłacalne, czasem się przydaje.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Diter Brave Fighter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 212
Skille: 99/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Do leczenia strong health potiony i exura... a z run ofensywnych to conajwyżej jakieś GFB albo Avalanche jak dużo śmieci Ci droge blokuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Absolutnie zadnych run offensywnych...to nie te czasy ze knight mocno bil z explo a nawet ciekawie z gfb...teraz uzywasz czarow spontanicznych zamiast gfb- exori mas a za cos pokroju hmm bedzie ci sluzyc exori hur.z drugiej strony koszt many na exori spadl wiec w skrajnych sytuacjach uzywam tego czaru.Takze podczas jednego update'a zwiekszono dmg knightowi dzieki czemu z twoimi skillami nie bedzie duzo uzywal czarow spontanicznych poza exura.
![]() |