|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Zalozylem ten temat, poniewaz chce sie dowiedziec o zadymach jakie byly z waszego (lub nie..) powodu w szkole, na ulicy badz w domu ![]() Ja wraz z kumplami niechcacy rozwalilismy hydrant w szkole. Dyrektor wezwal cala szkole i pytal sie kto rozwalil. Oczywiscie nikt sie nie odezwal.. i nie mielismy dyskoteki potem.. ;P ----- No wiec piszcie.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Dzień bez zadymy w naszej klasie to dzień stracony najczęściej jest to zanieczyszczanie powietrza, mała awantura z nauczycielem a potem z wychowawcom.
Zadymy są tylko w tedy gdy ktoś się bije lub jak ktoś wpadnie na jakiś fajny pomysł napżykład ostatnio graliśmy koszem na śmieci w piłkę, rzucaliśmy się klejem na lekcji i wiele inych zadym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Poziom: 13
|
![]() A u nasz w szkole nie dawano byla akcja narkotykowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() u nas często sa zadymy -.- , typy z 6 a. chcą sprawdzić swoją "siłe" jeden dostał od mojego kolegi to nabrał pokory... a tak pozatym to zazwyczaj chodzi o wyzwiska, żarty :/ja pare razy się biłem, zażartujesz nawet niewinne "lol" i juz cwaniakują x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Roznie to u nas bywa
![]() Hmmm.... ostatnio jak byla filharmonia w szkole, to ktos kupil chyba z 3 KAczory Donaldy z malymi bombami zapachowymi o smaku jajek, jechalo na cala bude... . BYla tez bojka na dysce z okazji chrztu Ig... . @down Ssaj, co ty gadasz ![]() Bomby sa kul -.- j/k Ostatnio edytowany przez she_devil - 19-11-2004 o 17:30. Powód: Dziambago, dziaaaaaaaambago yol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() She, wez mi nie przypominaj o tych bombach...
Dzisiaj wychodzimy z techniki a tu je.bie jak (niewyobrazalna cenzura). W calej szkole smierdzialo, od parteru do 2 pietra. Wychowawczyni jak weszla to klasy, to po przywitaniu piersze co powiedziala to: "jezeli sie dowiem, ze ktos puscil smierdziela w szkole, to na miejscu wyrzucam z klasy!". Smierdziel ownz.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() W szkole to za duży rygor u nas jest ale po szkole. Jak tylko ktoś nam podpadnie to ma przerąbane <dresik>, bo mamy taką paczke "elita" imion nie będę wymieniał, ale jest nas trzech. Planujemy skok na takiego metalka (syn polonistki) lub na innego pedałka (syn wychowawczyni
![]() Czasem jak się wkurze to rozwalę krzesło i po kryjomu biore metalową nogę od krzesła do szafki w szatni. To dopiero broń ![]() BTW! Dresy Rulezz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Ja z kumplami ostatnio wpadlismy w szal piromanstwa!!!
(piromania - zabawa ogniem ![]() bierzemy jakies stare dezydoranty (ale pelne) i robimy... MIOTACZ OGNIA!! w kiblach i nie tylko ![]() Najlepiej jaraly sie : rura plastikowa od pisuaru od kibla zreszta tez! i smietnik ![]() ale ostatnio weszla do nas do kibla DYREKTORKA szanowna pani PUCHAJDA!! BLE!! Wcisnelismy jej kit ze jak weszlismy to ktos cos jaral i wybiegl a pani nas przylapala!! Tylko ochrzan!! NIE BAWCIE SIE TAK!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() -podpaliliśmy moje stare buty a potem ktoś w nich biegał ![]() -podpaliliśmy krzesełko na stadionie -podpaliliśmy rower a potem na nim jeździliśmy (oczywiście nie ja ![]() Była polewa jak nic jeszcze do tego dochodziły głupie teksty np.: -dobra gaście to bo zara wyskoczom ****a z tond -debilu nie pal krzesełek -nitro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W tedy była niezła zadyma, chcemy to powtóżyć ale niema w sklepach saletry ![]() Ostatnio edytowany przez LOLO - 19-11-2004 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
specyficzni kolesie...." Chyba niema gorszego widoku na ulicy niż dresiarze... A co do "zadym", to oprócz kilku wybryków jeszcze ani jednej w tym temacie nie widziałem <lol> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Echt (Czytaj.Ehśt) my to robimy coś takiego na przerwie nia ma nauczycielek dyzurujących hop sa-hop sa i już wychodzimy z drzwiami od kibla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hustler Squad
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
![]() |
![]() Weź podpalone szmaty i zrób zasłonę dymną. Będzie "zadyma".
U nas w szkole to nudno..Poza niewyżytymi "kotami", które pyskują do wszystkich (zwłaszcza do mnie), a potem się dziwić, że ich "kocą", lub biją. Jeden ostatnio coś o mojej mamie powiedział - rzuciłem nim o ścianę (fajny dźwięk - <buch>), ja odreagowałem cały tydzień nerwów, a gnojek ma respekt. Ogółem nie lubię rękoczynów, wolę kulturalnie i inteligentnie bluzgać (zabawa jest przednia) - ale co z tego, jak nawet 50% z tego co ja mówię nie rozumieją (za niskie IQ). Edit: Przypomniał mi się jeden popis - w szkole po rozpoczęciu roku zostawiono mikrofon i podłączone głośniki na sali gimnastycznej, wszyscy się rozeszlo - jakiś uczeń wpadł i poczęstował całą dyrekcję wiązanką przekleństw - nie wiem czy go złapali...
Ecce anus in mediis Sedens annosa puellis Sacra facit Tacitae Nec tamen illa tacet Et digitis tria tura tribus Sub limine ponit. Qua brevis occultum Mus sibi fecit iter. Arcanum Mortis. Ostatnio edytowany przez Adaras - 20-11-2004 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Jakis rok temu z kumplem zaczęliśmy wqrzać nowego nauczyciela w szkole :>
Po kolejnej wyzicie u dyrktorki wqrzyliśmy się i powiedzielismy jej że to nie nasza wina bo to ten nauczyciel nas dreczy przesladuje i powiedzieliśmy jej że jest PEDAŁEM!!! Dyrka tak sie wqrwiła ze szok... Hmm...raz była taka wpadka że ktoś zadzwonił ze bomba jest w szkole i wszyscy byli ewakuowani, a nasza klasa została w szkole i nas policja wyprowadzała później... hmm...było jeszcze cos chorego... mianowicie ktos wziął w kiblu damskim (w szkole oczywiście) wysmarował całą ścianę gównem, nic nie byłoby w tym aż tak chorego gdyby nie to że ktoś tym gównem odcisnął sobie ręce na ścianie... (bez przesady ale to musiał ktoś naprawde chory zrobić...)
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
omg to bylo dobre (moze w jakichs rekawiczkach??) U mnie w szkole w 3 miejscach naraz podpalili saletre z cukrem ;/ (efekt prawie cala szkola zadymiona) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
(źródło kurde.pl) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Napiszę to co z moim kolegą zrobiliśmy podczas wakacji... Niedaleko mojego domu stoi stary budynek(dawniej "aah biedronka") i było w nim jeszcze kilka rzeczy, które przetrwały do dziś, czyli na przykład gabinet dentystyczny. Noi ten budynek miał takie przejście, pod ziemią do niedaleko położonej zakratkowanej i zamkniętej budki(nie wiem jak to nazwać), działaliśmy impulsywnie
![]() Albo któregoś razu władowaliśmy się(całe prawie podwórko) do kolegi, puściliśmy głośno muzę, bawiliśmy się dezodorantami i zapałkami po szybach itp. Wszystko było pięknie, ale... muzyka była za głośno <puk!> <puk!> sąsiadka, gorzej być nie mogło, na szczęście kolega mieszka na parterze więc jakoś wyskoczyliśmy, sosiadka czekała jakieś... 10 minut i waliła w te drzwi. A wczoraj na przykład musiałem uciekać przed kolegą, który razem z mamą i tatą mnie szukali(r0x ![]() U nas w szkole nic ciekawego się nie dzieje pozatym, że latamy po korytarzach, chlapiemy szkolną toaletę(ostatnio miałem z 3 kolegami odmalowywać), odkręcamy krany na lekcje, okna itp. Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 20-11-2004 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Krzyżak
|
![]() A ty Hinol masz coś do Metali? To rpzynajmniej inteligentna muzyka! Spróbój tknąć tego chłopaka :> my metale działamy szybko ]:->
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() U nas w sql są w sumie nudy. Ostatnio na religii modliliśmy się o rozum dla wychowawcy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Cytuj:
W tym temacie chodzi o jakieś wpadki w szkole, a nie o to kogo ustatnio wysłaliśmy do szpitala i takie dam duperele z 997 wzięte. Pozatym chwalenie się przez ciebie Hinol kogo skasowałeś lub skasujesz jest żałosne. G... to kogo obchodzi. Lecz się bo jesteś jednym z powodów degeneracji polskiego społeczeństwa.
![]() |
![]() |