|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi na obecną chwilę działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2008
|
![]() jak mozesz to daj jakies linki, a konkretnie mi chodzi o dokladne podanie co, gdzie i w jakich ilosciach sie respi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aruthan
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() Jeśli nie działa wam w ten sposób, że zamiast mapek widzicie w okienku tibian earth tylko białe pole, to było o tym mowa w temacie "błędy na tibia.pl". Podałem tam rozwiązanie, ale że, jak widzę, został tamten temat wyczyszczony do zera praktycznie, to powtórzę tutaj.
Rozwiązanie: 1. sprawdź wersję Adobe Flash Playera - wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy w okienku Tibian Earth i w kontekstowym menu wybrać About Adobe Flash Player, otworzy się strona Adobe Flash Playera (jak macie blokadę wyskakujących okienek, to pojawi się ramka z info że zostało zablokowane takie okienko; wystarczy w opcjach pozwolić tibia.pl na otwieranie okienek- otworzy się i tak strona AFP, nie okienko- a potem, jak wam przeszkadza, spowrotem zabronić^^) i na tej stronie będzie mała ramka z info jaką wersję macie (u mnie była 9.0.115.0 i był błąd z TE) a poniżej tabelka z downloadem najnowszej wersji 2. jeśli twoja wersja nie jest najnowsza, ściągnij najnowszą wersję (obecnie 9.0.124.0) i zainstaluj - oczywiście korzystamy ze wspomnianej tabelki z downloadem, przed instalacją trzeba zamknąć przeglądarkę 3. otwórz na nowo przeglądarkę, odpal tibia.pl i ciesz się działającym Tibian Earth ;] ad.2. jeśli okaże się, że masz najnowszą wersję, to niestety nie wiem co jeszcze szwankuje :/ |
![]() |
![]() |