|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ile kasy zebraliscie w jeden dzien?? Moj rekord to 25k w jeden dzien
![]() ![]() ------ Edit by Gremlin Dobiore sie z lekka do tego tematu. Podajemy w dwuch kategoriach: Ile zdobylismy gold pieces (gp) - nie interesuja nas questy, sprzedany loot, sprzedany lootbag itp. Wartosc loota w sumie jednego dnia wliczajac wszystko poza lootbagiem/runami ktore zbieraliscie 3 tygodnie - pytanie dotyczy konkretnie ile zarobiliscie/z iloma osobami musieliscie sie tym dzielic. Tak pozatym skasuje wszystkie dotychczasowe posty dajac szanse wszystkim wpisac 2 odzielne wyniki. Ostatnio edytowany przez Gremlin - 18-11-2004 o 01:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Ponad 30 k na dwarfach solderach i kilku guardach zbieralem przez caly czas lota i za wszystko wyszlo tyle
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Z tego co pamietam na jednym necro guncie spadly nam (mi i sorcowi)
2 pary bohow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Prawie 20- godzin na guardach dalo w granicach 100 k czystego zysku w kasie i loocie .. ledwo dotargralem ale przy okazji wpadly 3 levele ( 45 - 48 ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() hmmmm ... . Dobrze nie pamietam ale okolo 400k to byla cala noc na demonach bylismy w 4 ale jeden sie tylko patrzyl wyszlo ponad 133k na jednego loot: 3 demon shieldy 2 f axe i MMS. ALE na drug dzien wypadlo e plate ale nie wliczalem.To byly 2 hunta z najlepszym lootem. Niedlugo opwiem o lepszym.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() 5h na DL'ach i Dsm (260K), Tower Shield (9k) i Fire Sword (8k). Dzieląc na 2 osoby oprucz mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() no to tak na folda siedzialem z qumplem 12h i zabijalem mino, roty i takie tam bzdety, zabralem knighta
"jestem od noszenia rzeczy" moj tragasz ![]() Btw: te 40k wydalem na nowiutki k set i w helmet i jeszcze mi zostalo na czar summon creature ![]() (nie stracilem uhow ani niczego innego) Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 19-11-2004 o 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ja raz mialem 70k z minoskow i rotow ( PG - od restertu do restartu - 24h). mialem szczescie bo szlo mi nawet malo gfb i hmmow. w hunta wpakowalbym jakies 20k na gfb i hmmy, ale runki sobie zrobilem sam...kase i aktualny loot zanosilem do depo, bralek kilka mf i gfb z hmmami. uhow szlo malo, a nawet bardzo malo...
innym czasem mialem jakies 30k ozowy lootbag z bardzo ciekawej miejscowki. mace, brass shieldy, iron helmety i inne takie duperele wypadajace z umarlakow... iel warty nie wiem bo jeszcze nie sprzedalem ![]()