|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dragon Mucio
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Elo
![]() Chodzę Na Mintwallin ale maly mam zarobek z minoleather i kasy,wiec postanowiłem zrobić lootbaga ale nie za daleko jest skrzynka na wysłanie :/ Dopiero w Thais :/ Zna Ktoś bliższe miejsca? Mam Facc ![]() Z Góry Thx ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Jeśli nie masz zrobionego Post Men Quest to tylko do Thais.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ewentualnie zawsze możesz poprosić przed końcem huntu kolegę z pacc i wykonanym postmanem, żeby przyszedł i otworzył Ci drzwiczki do skrzynki
![]() Wtedy robisz co trzeba i cieszysz się olbrzymim zarobkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() Jednym z uroków Facc jest taszczenie loota z mint do Thais.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Dragon Mucio
Gildia: -
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Żeby nie otwierać nowego tematu ...
Skilluje sobie na slime 1h po paru minutach zaczynaja mnie bic mocniej i szybciej od 0-40 skille mam 70/69 Eq: Dsm,Demon Shield,K Legi,Curs Helmet,P ammy,For Bots Czemu tak mocno mnie biją? ![]() Pomocy !
Nie Dajcie Im NICZEGO !! ![]() Odbierzcie Im WSZYSTKO !! ![]() Best Solo : Dragon Best Team : Dragon Lord (((: Może Wystawisz Mi Notkę ?? ![]() Ostatnio edytowany przez Qmi - 18-05-2008 o 13:13. |
![]() |
![]() |