Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Tibia.pl Counter-Strike 1.6 IP: 195.42.112.1:27030 > CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp.

Notki

CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-09-2008, 17:20   #1
AdiiYeaH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Aberdeen

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 148
Skille: 105 / 8
Poziom mag.: 23
Domyślny Co tu sie dzieje?

Witam, dziś jak co dzień wszedłem na server tibia.pl by mile spędzić czas. Lecz po krótkim czasie wszedł Admin o nazwie Adik i....

Adik : Adii zmien nick bo ban
[ Trible > : a co ty tylko adrian sie nazywasz w polsce?
[ Trible > : zalosne
Adii : nie powiem ci brzydko ( zwykle zachowuję kulture)

lecz na następnej mapie.

*DEAD* Adik : zmien nick
*DEAD* Adii : zamknij sie (No ile można słuchać tego samego)
kuAUKkuaKUA attacked a teammate
kuAUKkuaKUA has left the game
*** .Kaktus killed PL with a headshot from m4a1 ***
Po jakis 5 min powiedział Adii bye i

You have been kicked and banned

Wytłumaczcie mi, jakie zasady panują na tym serverze? Gram od początku na nicku Adii zresztą jak bardzo podobny jest Adii i Adik? Nie rozumiem jak można dostać bana za name. Nie wiem na ile mam bana lecz mam nadzieję że ten Admin poniesie jakieś konsekwencje.

**15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold.
AdiiYeaH jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-09-2008, 17:32   #2
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007

Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Wytłumaczcie mi, jakie zasady panują na tym serverze?
Tylko jedna zasada ;p reszta nie bardzo sie liczy.

Cytuj:
2a. Administrator ma zawsze racje...
btw. admin nigdy nie ponosi konsekwencji

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]

Ostatnio edytowany przez Avallach - 27-09-2008 o 17:38.
Avallach jest offline  
stary 28-09-2008, 11:16   #3
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Naolin zostal poinformowany o zajsciu, wroci to cos z tym zrobi.
stary 28-09-2008, 18:27   #4
$kaktus$
CS Tibia.pl Team

$kaktus$'s Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
Domyślny

Ban byl dany przezemnie i chodzilo o to co gadasz przez mikrofon - a ban trwal 5 min.
Our lives and love now in a single stream...the stream of our last Autumn's
grief
$kaktus$ jest offline  
stary 28-09-2008, 19:30   #5
AdiiYeaH
Użytkownik Forum

Domyślny

humm, nie przypominam sobie bym coś złego gadał. No i czemu ten Adik przed banem powiedział Adii bye?? Wyglądało to jakby ban był od niego.

**15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold.
AdiiYeaH jest offline  
stary 28-09-2008, 21:25   #6
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Widzisz, nie tylko na całym forum tibia.pl są ludzie ponad prawem... Na serwerze CSa też, a mianowicie admini czują się bezkarnie i są bezkarni, mogą robić co im się podoba i nikt nie zostanie ukarany... samo z siebie narzuca się pytanie "dlaczego tak jest"? Odpowiedź wydaje się być prosta, prawdopodobnie Admini nie mają nawet regulaminu którego mają się trzymać (dostępnego publicznie, żeby umożliwić składanie skarg) w którym było by jasno napisane co admin może robić na serwerze, a czego nie może. W zasadzie Admin może wszystko, szczególnie, że większość adminów i tak wybierana jest po znajomości, co widać przez to ilu ludzi z jednej gildii w tibii Adminuje na serwerze CS Tibia.pl. A teraz domyślam się, że skończy się to tak jak zwykle i któryś admin postara się zrobić ze mnie idiotę/usunie mojego posta/da mi bana na forum(takie doświadczenia z przeszłości)... Tak to jest jak ludzie stoją gdzieś "ponad prawem" i nie potrafią przyjąć krytyki.

Troszkę chaotycznie napisane ale dzisiaj nie mam siły się zastanawiać nad całym postem.

Pozdrawiam, Tuben.
Tubtub jest offline  
stary 28-09-2008, 21:41   #7
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Domyślny

Tuben ja juz to pisałem kilkakroć, więc post sie długo nie zachowa ;p

W sumie to bebilona juz nie ma, wiec raczej mozna sie skarżyć juz tylko na jednego ;p

@down
bebilon sam mowil ze nie jest juz adminem ;p, a kaktus, no cóż downo go nie widziałem ;p
zazwyczaj tylko dwóch nadużywało pozycji, chyba ze liczyc głupawe vote o wonszach, to trzech ;p

Ostatnio edytowany przez Avallach - 28-09-2008 o 22:45.
Avallach jest offline  
stary 28-09-2008, 21:48   #8
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach Pokaż post
Tuben ja juz to pisałem kilkakroć, więc post sie długo nie zachowa ;p

W sumie to bebilona juz nie ma, wiec raczej mozna sie skarżyć juz tylko na jednego ;p
Bebilona nie ma, że jak? I skarżyć się na jednego? nie wiem co masz konkretnie na myśli z tym skarżeniem, w sensie o skargach na jaki temat

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 28-09-2008 o 21:50.
Tubtub jest offline  
stary 29-09-2008, 18:06   #9
AdiiYeaH
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub Pokaż post
Widzisz, nie tylko na całym forum tibia.pl są ludzie ponad prawem... Na serwerze CSa też, a mianowicie admini czują się bezkarnie i są bezkarni, mogą robić co im się podoba i nikt nie zostanie ukarany... samo z siebie narzuca się pytanie "dlaczego tak jest"? Odpowiedź wydaje się być prosta, prawdopodobnie Admini nie mają nawet regulaminu którego mają się trzymać (dostępnego publicznie, żeby umożliwić składanie skarg) w którym było by jasno napisane co admin może robić na serwerze, a czego nie może. W zasadzie Admin może wszystko, szczególnie, że większość adminów i tak wybierana jest po znajomości, co widać przez to ilu ludzi z jednej gildii w tibii Adminuje na serwerze CS Tibia.pl. A teraz domyślam się, że skończy się to tak jak zwykle i któryś admin postara się zrobić ze mnie idiotę/usunie mojego posta/da mi bana na forum(takie doświadczenia z przeszłości)... Tak to jest jak ludzie stoją gdzieś "ponad prawem" i nie potrafią przyjąć krytyki.

Troszkę chaotycznie napisane ale dzisiaj nie mam siły się zastanawiać nad całym postem.

Pozdrawiam, Tuben.

Nie jest aż tak źle jak mówisz. Najlepszym przykładem na to jest to iż Bebilon stracił Admna. Nie chce oczywiście wnikać czy słusznie bo slyszałem różne wersje na ten temat. Lecz jedno jest pewne, że ktoś (Czytaj: Naolin) jeszcze nad tym wszystkim panuje i bez względu tego czy Admin czy nie, zostaje ukarany.
Z drugiej jednak strony muszę przyznać Ci rację. Jestem pewien iż ten Adik był kolegą .kaktusa albo coś w tym rodzaju. Ponieważ ja nie wyzywałem nikogo nie mówiłem nic za co mógłbym dostać bana. Do tego Adik 3 sec przed tym jak dostałem bana powiedział "Adii bye" no i nie mówiłby tak pewnie "zmien nick bo ban" Gdyby nie miał pleców i po raz pierwszy był na serverze.

Ostatnio edytowany przez AdiiYeaH - 29-09-2008 o 18:07.
AdiiYeaH jest offline  
stary 29-09-2008, 19:09   #10
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

To tak na start, Adik to kumpel Kaktusa z gildii w naszej kochanej Tibii, coś jeszcze? Jak dla mnie żałosne

Adik: "KAKTUSSSSSSSSSS, BO ON MA PODOBNY NICK DAJ MU BANA"
Kaktus: <myśli>"za co by mu dać bana? WIEM, za mikrofon, bo nie ma go w logach i nikt nie może tego sprawdzić, ale jestem przebiegły i zły, muahahaha </myśli>
Kaktus: "No spoko, zaraz mu dam bana"

I stąd masz bana, coś jeszcze? A może mi ktoś zaprzeczy? Szkoda tylko, że nikt nie ma dowodów na nic, a Kaktus ma "motyw"

Cytuj:
Nie jest aż tak źle jak mówisz. Najlepszym przykładem na to jest to iż Bebilon stracił Admna.

Czy jest tak jak mówisz? Jak dla mnie Bebilon to był jeden z lepszych adminów na serwerze, mimo, że zdarzało mu się slapować siebie żeby gdzieś wbić czy coś(co zdarza się większości adminów), jako jeden z nielicznych pilnował kar za TA/TK na początku/końcu mapy i oczywiście pilnował, żeby ludzie zachowywali się w miarę kulturalnie. Do tego wszystkiego zawsze grał spokojnie i wytrwale (jako gracz, mimo pozycji admina), dla przykładu z awp, gdy na d2 padał na środku po kilka razy z rzędu, a gdy tylko miał kasę znów kupował awp i znów próbował.

A jak się skończyło? Że na DRUGIM koncie zagrał nieczysto, z dużym prawdopodobieństwem na to, że tylko sprawdzał czujność adminów którzy NIGDY nie dali NIKOMU bana za cheaty w mojej obecności (a spędziłem na serwerze CS Tibia.pl parę ładnych godzin). Sam fakt, że nieczysto grał na DRUGIM koncie powinien zastanawiać, bo jaki cel miałby w tym, żeby grać na drugim koncie "z dopalaczami" gdy mógł to robić na głównym? Na 100% nie dla statystyk, jak część adminów... Kto mi odpowie? Jestem ciekaw co napisze mi grono adminów, szczególnie ci którzy na serwerze robili o wiele mniej niż Bebilon...

W ten właśnie sposób jeden z lepszych adminów na CS.Tibia.pl został wykluczony, przez swoich "nibykumpli" z Tibii, bo rozumiem, że to nie jest decyzja samego Naolina... Zazdrość? Polska mentalność? Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem...

Czemu uważam, że Bebilon był dobry względem innych? Patrzcie na takiego LaYs'a, nie uda mu się pierwsza runda, robi resa i udaje, że nic się nie stało... Padnie na środku to reconnect i leci dalej w tej samej rundzie, to jest tzw. statsiarstwo... że już nie wspomnę o tym co zobaczyłem dzisiaj (tym razem ze strony innego admina), zostało 3 ct przy paczce na inferno (w tym Glodzillaaaa), 2 odeszło od paki, został Glodzillaaaa i pisze na biało "paka", poganiając tym samym terrorystę... terrorysta wyszedł i oczywiście szanowny admin go zestrzelił, a chciałbym przypomnieć, że gramy FFA z elementami TP (więc nie powinno być problemów z zachowywaniem broni, szczególnie, że rundy są krótkie, a w następnej rundzie drużyna gracza który zachował broń ma większe szanse na wygraną [brzmi jak brzmi, prawda jest taka, że priorytetem powinno być dobro drużyny, a zachowanie broni nie jest przestępstwem jeśli musisz "odbić paczkę" mając do zabicia 3 przeciwników którzy tylko czekają aż się wychylisz]).

Z tego co wiem, admini mają być przykładem dla innych, a statszenie i nadużywanie pozycji nie należy do rzeczy lubianych/szanowanych przez graczy... no chyba, że na serwerze gramy dla statystyk, a nie dla zabawy, to przepraszam bardzo.

Na koniec polecam się zastanowić wszystkim adminom, czy to co robią jest dobre i czy Bebilon wyleciał słusznie czy też nie.

Czekam na komentarze i mam nadzieję, że mój post nie zostanie usunięty, a konto nie zostanie zbanowane jak to miało miejsce jakiś czas temu na forum.tibia.pl. Zobaczymy ile krytyki są w stanie przyjąć admini grający w CSa.

Pozdrawiam, Tuben

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 29-09-2008 o 19:17.
Tubtub jest offline  
stary 29-09-2008, 19:22   #11
Shepard
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 27 06 2008

Gildia: Buchamy
Domyślny

Sad, but true.

Cytuj:
Zazdrość? Polska mentalność? Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem...
Mniemam, że i to i to.

Ja już swoje racje innym adminom przedstawiłem, także przygotuj się na komentarze typu "Ty nic nie wiesz", "Nie wiesz jak było", "Na Bebiego się wszyscy skarżyli", "To co zrobił było haniebne!" i stek innych bzdur.

Nie wiem czy ci ludzie są na tyle mało inteligentni, czy nadinterpretowywują część faktów; a może poprostu udają?

Whatever guys..
Shepard jest offline  
stary 29-09-2008, 19:47   #12
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Czy jest tak jak mówisz? Jak dla mnie Bebilon to był jeden z lepszych adminów na serwerze, mimo, że zdarzało mu się slapować siebie żeby gdzieś wbić czy coś(co zdarza się większości adminów), jako jeden z nielicznych pilnował kar za TA/TK na początku/końcu mapy i oczywiście pilnował, żeby ludzie zachowywali się w miarę kulturalnie. Do tego wszystkiego zawsze grał spokojnie i wytrwale (jako gracz, mimo pozycji admina), dla przykładu z awp, gdy na d2 padał na środku po kilka razy z rzędu, a gdy tylko miał kasę znów kupował awp i znów próbował.
Tak, może i pilnował kultury, choć z tym było u niego samego cieniutko. Pozatym slapy, kicki i bany za to, ze ktos mu dal kare za tk, albo ktos go niechcacy bloknął? Wyzywanie przez micro? Odkąd stracił admina nie jest taki odważny.

Cytuj:

W ten właśnie sposób jeden z lepszych adminów na CS.Tibia.pl został wykluczony, przez swoich "nibykumpli" z Tibii, bo rozumiem, że to nie jest decyzja samego Naolina... Zazdrość? Polska mentalność? Nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem...
Moim zdaniem to była jedna z ich najlepszych decyzji ;p choć mógł zabrać kolegów...

Avallach jest offline  
stary 29-09-2008, 20:06   #13
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Czekam na komentarze i mam nadzieję, że mój post nie zostanie usunięty, a konto nie zostanie zbanowane jak to miało miejsce jakiś czas temu na forum.tibia.pl. Zobaczymy ile krytyki są w stanie przyjąć admini grający w CSa.

Pozdrawiam, Tuben
Why not

Cytuj:
To chyba ktoś się pod niego podszywał, bo ja go z ostatnich dni pamiętam z całkiem innej strony. Może chcesz demka, jak sobie tkuje itp itd? Nawet mi się nie chce wrzucać, ten kto powinien, to widział.

Cytuj:
Tak, wszyscy admini mu zazdrościli hmm... admina?
Coś mi się tu nie zgadza : o. No i co to za sytuacja, kiedy mając kumpli możesz robić wszystko. Po prostu zachowali po stronność. Ja nigdy nie grałem z nimi w Tibie, nie byłem ich friendsem itp, a chyba żadnej skargi o jakiegoś niesłusznego bana na mnie nie było, itp.

Cytuj:
A jak się skończyło? Że na DRUGIM koncie zagrał nieczysto, z dużym prawdopodobieństwem na to, że tylko sprawdzał czujność adminów którzy NIGDY nie dali NIKOMU bana za cheaty w mojej obecności (a spędziłem na serwerze CS Tibia.pl parę ładnych godzin). Sam fakt, że nieczysto grał na DRUGIM koncie powinien zastanawiać, bo jaki cel miałby w tym, żeby grać na drugim koncie "z dopalaczami" gdy mógł to robić na głównym? Na 100% nie dla statystyk, jak część adminów... Kto mi odpowie? Jestem ciekaw co napisze mi grono adminów, szczególnie ci którzy na serwerze robili o wiele mniej niż Bebilon...
To już przerabialiśmy wśród adminów, jak to wszystko było i uwierz mi, że tak ładnie to nie wygląda. Nie będę pisał tu całej solucji, bo raz, że mi się nie chce, a dwa nie wiem czy powinienem.
Cytuj:
Ja już swoje racje innym adminom przedstawiłem, także przygotuj się na komentarze typu "Ty nic nie wiesz", "Nie wiesz jak było", "Na Bebiego się wszyscy skarżyli", "To co zrobił było haniebne!" i stek innych bzdur.
Stary, te nie docieranie do Ciebie pewnych (żadnych?) informacji denerwuje i daje do myślenia, czy opłaca się z Tobą w ogóle prowadzić dyskusje? Bo po co, skoro jednym uchem Ci wpada, a drugim okiem wylatuje?

Cytuj:
To tak na start, Adik to kumpel Kaktusa z gildii w naszej kochanej Tibii, coś jeszcze? Jak dla mnie żałosne

Adik: "KAKTUSSSSSSSSSS, BO ON MA PODOBNY NICK DAJ MU BANA"
Kaktus: <myśli>"za co by mu dać bana? WIEM, za mikrofon, bo nie ma go w logach i nikt nie może tego sprawdzić, ale jestem przebiegły i zły, muahahaha </myśli>
Kaktus: "No spoko, zaraz mu dam bana"

I stąd masz bana, coś jeszcze? A może mi ktoś zaprzeczy? Szkoda tylko, że nikt nie ma dowodów na nic, a Kaktus ma "motyw"
Tu akurat powiem, że jest to całkiem możliwe.
Rybzor jest offline  
stary 29-09-2008, 20:10   #14
LaYs
CS Tibia.pl Team

LaYs's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Patrzcie na takiego LaYs'a, nie uda mu się pierwsza runda, robi resa i udaje, że nic się nie stało... Padnie na środku to reconnect i leci dalej w tej samej rundzie, to jest tzw. statsiarstwo...
1. Stats = tak jestem statsem gram dla statów i nie widzę innego powodu grania w tę grę gram po to żeby być coraz lepszym i do tego dążyć.

2. Co do robienia resów to że jak jestem na serwerze to tylko na nicku "LaYs" bo nie zmieniam go nigdy to nie znaczy ze z Adminów jestem tylko ja.

3. nie wiem na co napisałeś tak długiego posta jak i tak za max 2 dni zostanie skasowany nie wiem czy sprawia ci to przyjemność ale twojego posta max 5 osób przeczytało całego ;[

Ostatnio edytowany przez LaYs - 29-09-2008 o 20:14.
LaYs jest offline  
stary 29-09-2008, 20:13   #15
$kaktus$
CS Tibia.pl Team

$kaktus$'s Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła

Poziom: 213
Poziom mag.: 79
Żarówka

/zasady

Przeczytaj potem placz.
Nie mam nic wiecej do powiedzenia bye.
Our lives and love now in a single stream...the stream of our last Autumn's
grief
$kaktus$ jest offline  
stary 29-09-2008, 20:32   #16
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Domyślny

@kaktus
A może sam byś poczytał "/zasady"?
Cytuj:
4a. Dbamy o dobra atmosferę na serwerze i nie obrażamy innych graczy.
4b. Zabrania się używania zwrotów ogólnie pojętych jako wulgarne.
znasz to O.o?

A wogole po co regulamin?
Cytuj:
2d. Jeżeli uważasz, ze któryś z administratorów serwera nadużywa swoich uprawnień lub niesłusznie wymierza kary, napisz odpowiedni post na forum serwera -> cs.tibia.pl
skoro wszystkie negatywne posty są kasowane?

Avallach jest offline  
stary 29-09-2008, 21:13   #17
Shepard
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 27 06 2008

Gildia: Buchamy
Domyślny

Cytuj:
Stary, te nie docieranie do Ciebie pewnych (żadnych?) informacji denerwuje i daje do myślenia, czy opłaca się z Tobą w ogóle prowadzić dyskusje? Bo po co, skoro jednym uchem Ci wpada, a drugim okiem wylatuje?
Oj Ryba Ryba
No spoko będąc forum trollem myślisz, że jesteś "so smart", ale chyba masz zbyt wysoką samoocenę
Może troszkę samokrytycyzmu?

Mówiąc, że jednym uchem mi "wpada", a drugim wylatuje opisujesz ten mechanizm dokładnie na swoim przykładzie. Pozatym jesteś zbyt pewny siebie

Do każdej wypowiedzi starasz się napisać reposte, a w ten sposób poprostu się błaźnisz.. Bo odpowiadasz na "kozaku" nie mając argumentów, bądź mając słabe. To jest patetyczne.. Mówisz ze nie będziesz pisał całej solucji, nie chce ci się wrzucać demek, i co jeszcze?

I TAK masz rację nie będę więcej z tobą polemizował, ale to dlatego, że TY nie jesteś odpowiednią do tego osobą i to ty nie przyjmujesz argumentów innnych, NO BO WKOŃCU JESTES ALMIGHTY RYBA Z TIBIA.PL _/
Ja tam nie mam zamiaru cię osądzać, no ale może warto poświęcić chwilę i się troszkę nad tym zastanowić?

Pozdrawiam, Shepard.

Ostatnio edytowany przez Shepard - 29-09-2008 o 21:14.
Shepard jest offline  
stary 29-09-2008, 21:32   #18
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach
Tak, może i pilnował kultury, choć z tym było u niego samego cieniutko. Pozatym slapy, kicki i bany za to, ze ktos mu dal kare za tk, albo ktos go niechcacy bloknął? Wyzywanie przez micro? Odkąd stracił admina nie jest taki odważny.
No ja rozumiem, masz własne zdanie na ten temat i jak to się mówi, admin też człowiek, tylko człowiek, ma prawo mieć gorszy dzień, ma prawo się zdenerwować i ma nawet prawo sobie powiedzieć coś niezbyt ładnego, pamiętaj, że wiele ludzi robi to samo, w tym admini, a admini ich TYLKO upominają zamiast banować bez pytań.

Tak już się odniosę do mniejszego kawałka zacytowanego wyżej, a mianowicie:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach
Pozatym slapy, kicki i bany za to, ze ktos mu dal kare za tk, albo ktos go niechcacy bloknął?
Może to dlatego, że miałem zaszczyt przez 3 lata grać aktywnie na serwerze misioo.com(który niestety już nie istnieje), był to najlepszy serwer na jakim miałem okazję grać(w moim odczuciu), tam dla przykładu za karanie przypadkowego TK, były bany, permy, żeby było śmiesznie i każdy tego się trzymał, nie psuł nikomu zabawy po tym jak ktoś przypadkiem go zabił. A z tym blokowaniem, no tutaj musze przyznać, że może to była delikatna przesada, ale domyślam się, że były to najwyżej slapy/slaye/kicki, jak mówiłem wyżej, admin to też człowiek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alex De'Caro
1. Stats = tak jestem statsem gram dla statów i nie widzę innego powodu grania w tę grę gram po to żeby być coraz lepszym i do tego dążyć.

2. Co do robienia resów to że jak jestem na serwerze to tylko na nicku "LaYs" bo nie zmieniam go nigdy to nie znaczy ze z Adminów jestem tylko ja.

3. nie wiem na co napisałeś tak długiego posta jak i tak za max 2 dni zostanie skasowany nie wiem czy sprawia ci to przyjemność ale twojego posta max 5 osób przeczytało całego ;[
1. Miło, że się przyznałeś jako admin do tego, że jesteś statsiarzem, a jeśli miałeś na celu pokazać jaki to ty nie jesteś "elo" bo spróbowałeś ze mnie zadrwić, to ci nie wyszło.

2. Po pierwsze, tak owszem, resy robiłeś ty, gdy nie było innych adminów, a po drugie, grałeś na innych nickach, grałeś na przykład pod nazwą "PODOLSKI20" czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie, ale grałeś

3. Tym punktem pokazałeś poziom tego forum, adminów i ich odporność na krytykę. Do tego przed publiką pokazałeś, że jak komuś coś nie pasuje to powinien stąd iść, bo jesteście idealni i jeśli sam nie pójdzie to go wyrzucicie siłą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $kaktus$
/zasady

Przeczytaj potem placz.
Nie mam nic wiecej do powiedzenia bye.
Jak już kolega wyżej ci pokazał, zamknij przeglądarkę i polecam grać dalej w CSa, nie dość, że lepiej ci to wychodzi to jeszcze możesz się dowartościować adminem.

Dobra, czas na Rybkę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
To chyba ktoś się pod niego podszywał, bo ja go z ostatnich dni pamiętam z całkiem innej strony. Może chcesz demka, jak sobie tkuje itp itd? Nawet mi się nie chce wrzucać, ten kto powinien, to widział.
Tak, chcę demka, a tak przy okazji... masz swoje jak właśnie z Bebilonem i innymi bawiliście się na Duście odwalając TA/TK i podsadzanie się za mapę? Jestem dość pamiętliwy i chętnie bym sobie oglądnął I sam dobrze wiesz, że inną sprawą jest nawet TA/TKowanie zachowując przyjazną atmosferę, bardziej na żarty niż złośliwie. I jeszcze napisałeś "z ostatnich dni", ludziom się różnie wiedzie, czasem lepiej, czasem gorzej i można mieć gorszy humor od czasu do czasu.

Cytuj:
Tak, wszyscy admini mu zazdrościli hmm... admina?
Coś mi się tu nie zgadza : o. No i co to za sytuacja, kiedy mając kumpli możesz robić wszystko. Po prostu zachowali po stronność. Ja nigdy nie grałem z nimi w Tibie, nie byłem ich friendsem itp, a chyba żadnej skargi o jakiegoś niesłusznego bana na mnie nie było, itp.
Widzisz, tu mnie masz, użyłem złego słowa, ha ! Ale teraz to ci muszę powiedzieć, że jesteście cholernie zawistni i jeśli za kimś nie przepadacie (nie wnikam dlaczego) to bardzo chcecie być lepsi... co doprowadziło do tego, że gdy Bebilon stracił admina wszyscy admini się cieszą, dziwne... a tacy koledzy z serwera...

Cytuj:
To już przerabialiśmy wśród adminów, jak to wszystko było i uwierz mi, że tak ładnie to nie wygląda. Nie będę pisał tu całej solucji, bo raz, że mi się nie chce, a dwa nie wiem czy powinienem.
To pokaż jak wygląda, macie zapewne gotowe posty, a co to za serwer gdzie admini mają tajemnice (bądź też układy między sobą) których nie chcą pokazywać publicznie? Troszkę to dziwne, ale wasza wola, czy chcecie wyglądać czysto, czy wyglądać na ludzi którzy "coś" ukrywają.

No to by było na tyle, troszkę za dużo tekstu, a za mało treści chłopaki, takie moje zdanie.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 29-09-2008 o 21:37.
Tubtub jest offline  
stary 29-09-2008, 21:50   #19
Naolin
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Domyślny

Dajcie sobie ludzie troszkę na luz...
stary 29-09-2008, 21:56   #20
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Co po niektórzy w tym temacie mnie przerażają, tak też lepiej zaprzestanę prowadzenia dyskusji.
Rybzor jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania