|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Kościan
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Witam.Mam pewien problem mianowicie posiadam 49knighta skile marne wlasnie skiluje (67/63) 5mlvl eq jest nawet dobre na moj lvl dsm vampka itp jutro ide kupic pacca problem w tym ze posiadam jeszce 24 sorca i 30 paladyna.na tym koncie mialem juz Pacca i wykupilem do sorca promocje tak jak i dla knighta.i tu nasuwa sie moje pytanie.czy jesli kupie pacca i bede gral knightem to czy ta profesja mi sie nie znudzi na paccu?mialem ta postacia 58lvl i jakos wtedy mi sie nudzila czy lepiej grac sorcerem czy paladynem(Skile pala 60/38,9mlvl)knightem i palem mam wykanany quest na nargor.jak radzicie.
PS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja na twoim miejscu bym gral knightem a jak sie znudzi to sorkiem?Tak na zmiane bo wedlug mnie gra jedna profka do tego knightem to tak zdeka nudno.Ja tam mam druida, knighta, palka i gram palek/druid.Tylko, ze ja mam wieksze lvle wiec wieksza mozliwosc expienia,a ty takim 27 sorkiem to nic poza tombami :/ Moze sprobuj knightem tylko przed aktywacja pacca dobij skille 70/70 bo sorkiem z tym lvlem to duzo sobie nie pohuncisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Bardzo porste, graj każdą postacią potroszku badz gdy znudzi Ci się jedna, przerzuć sie na drugą
![]() |
![]() |