|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Elo wszystkim.Jak większość wie na titani rządzi gilida Unit ,których członkowie wybijaja innych h-leveli głównie polaków.Dobra do rzeczy!!!Dziś wracam z guardów ide do dp do venore widze 19 rs palek to sobie walne test hita z exevo gran vis lux .Walnełem raz a ten do mnie odpier*** się odemnie ja na to sorki nie wiedziałem ,że jesteś polakiem.Mija 5 minut zaczyna go lać jego kumpel master sorcerer po czy on wchodzi do depo i mowi masz przejebane i loguje się na swojego 45 pallka i zaczyna mnie lać i teraz mam hunta i musze płacić!!!Tak samo robia inni h levelowi polacy biją się miedzy sobą zamiast Unit raz na zawsze rozwalić szkoda gadki ...Zaplacilem dzis za pacca i robie gildie dla ludzi takich ,którzy myślą tak jak ja .
Co o tym sadzicie?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Krakow
Świat: Unitera/Askara
|
![]() Wlasnie to zawsze mnie denerwowalo na tibii. Wiekszosc MMORPG ma to do siebie, ze Polacy trzymaja sie razem, robia wojny z hiszpanami, ruskami a jak tylko jeden sie wylamie to ma hunta od polowy swiata. Tylko na Tibii jest inaczej. Tez mam PACC i jestem bez gildii to bylbym chetny do zalozenia takowej nacjonalistycznej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozdro
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
|
![]() Hahah żałośni jesteście.. I co wasi POLACY lvle 30-40 będą z Unit sie bili?
Uważacie sie za lepszych od szwedów i cały czas w dupe dostajecie... Przykre..typowe polaczki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Þorlákshöfn
Stan: Usunięty
|
![]() Prawde mowiac polakow jest za duzo w tibii (Pozatym Polska to agresywny kraj) btw. Ludzie ktorzy nie wiedza Unit posiadalo w swoim old squadzie tez kilku Polakow (Glownie osoby ktore wyemigrowaly do krajow polnocnych Szwecja,Norwegia,Dania,Finlandia,Islandia etc. )