Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-07-2006, 16:19   #1
Bartas15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny Unit vs Polak Polaka - czyli problem titani.

Elo wszystkim.Jak większość wie na titani rządzi gilida Unit ,których członkowie wybijaja innych h-leveli głównie polaków.Dobra do rzeczy!!!Dziś wracam z guardów ide do dp do venore widze 19 rs palek to sobie walne test hita z exevo gran vis lux .Walnełem raz a ten do mnie odpier*** się odemnie ja na to sorki nie wiedziałem ,że jesteś polakiem.Mija 5 minut zaczyna go lać jego kumpel master sorcerer po czy on wchodzi do depo i mowi masz przejebane i loguje się na swojego 45 pallka i zaczyna mnie lać i teraz mam hunta i musze płacić!!!Tak samo robia inni h levelowi polacy biją się miedzy sobą zamiast Unit raz na zawsze rozwalić szkoda gadki ...Zaplacilem dzis za pacca i robie gildie dla ludzi takich ,którzy myślą tak jak ja .

Co o tym sadzicie?
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne

Hail Ultimation
Bartas15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-08-2006, 09:16   #2
HaLuN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Krakow

Świat: Unitera/Askara
Domyślny

Wlasnie to zawsze mnie denerwowalo na tibii. Wiekszosc MMORPG ma to do siebie, ze Polacy trzymaja sie razem, robia wojny z hiszpanami, ruskami a jak tylko jeden sie wylamie to ma hunta od polowy swiata. Tylko na Tibii jest inaczej. Tez mam PACC i jestem bez gildii to bylbym chetny do zalozenia takowej nacjonalistycznej i mysle ze sa jeszcze osoby, ktore tez tak mysla wiec mogloby to wypalic wiec do dziela
HaLuN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2006, 09:46   #3
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15
Elo wszystkim.Jak większość wie na titani rządzi gilida Unit ,których członkowie wybijaja innych h-leveli głównie polaków.Dobra do rzeczy!!!Dziś wracam z guardów ide do dp do venore widze 19 rs palek to sobie walne test hita z exevo gran vis lux .Walnełem raz a ten do mnie odpier*** się odemnie ja na to sorki nie wiedziałem ,że jesteś polakiem.Mija 5 minut zaczyna go lać jego kumpel master sorcerer po czy on wchodzi do depo i mowi masz przeuwielbiam jeść bananyane i loguje się na swojego 45 pallka i zaczyna mnie lać i teraz mam hunta i musze płacić!!!Tak samo robia inni h levelowi polacy biją się miedzy sobą zamiast Unit raz na zawsze rozwalić szkoda gadki ...Zaplacilem dzis za pacca i robie gildie dla ludzi takich ,którzy myślą tak jak ja .

Co o tym sadzicie?
Nie, nie, i jeszcze raz nie. Wiesz, że za bicie bez zapytania chłopaka, możesz złapać hunta, i tak się stało. Unity to PA, ale to już inna bajka. Wiesz, dlaczego Polacy biją się pomiędzy sobą, bo część to lizodupy unitu... Ehh... Ale co tam, niech robią co chcą... ;P

pozdro
stary 03-08-2006, 18:35   #4
Dalv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Domyślny

Hahah żałośni jesteście.. I co wasi POLACY lvle 30-40 będą z Unit sie bili?
Uważacie sie za lepszych od szwedów i cały czas w dupe dostajecie... Przykre..typowe polaczki...
Dalv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2008, 01:59   #5
Albinute
Użytkownik Forum

Albinute's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Þorlákshöfn

Stan: Usunięty
Domyślny Polak?

Prawde mowiac polakow jest za duzo w tibii (Pozatym Polska to agresywny kraj) btw. Ludzie ktorzy nie wiedza Unit posiadalo w swoim old squadzie tez kilku Polakow (Glownie osoby ktore wyemigrowaly do krajow polnocnych Szwecja,Norwegia,Dania,Finlandia,Islandia etc. )

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania