|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() Wczoraj mialem mega freeeza.MYslalem ze to wina netu.Probuje sie zalogowac a tu nagle..."Cannot connect to login a server.
Error:Connection time out... ble ble ble" Mam tak od wczoraj.Myslalem , ze po resecie serva sie cos zmieni...czekalem .... i cekalem i qrcze nadal czekam.. ![]() Z gory dziekuje. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() odinstaluj ta tibie i sciagnij nowa i zainstaluj moze przejdzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Też coś takiego miałem.
To prawdopodobnie wina netu, ale tak do końca niewiadomo :/ Poczekaj powinno samo przejść. Mi się "naprawilo" w ten sam dzień ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Już probowalem.Z 10 razy to robilem (no moze z 5
![]() ![]() Kolega tez tak mial ale mu przeszlo a ja nadal w tym siedze :/ on uzyl ********xy i mu weszlo ja tez probowalem z tym to mi nawed tibia proxy nie dziala.... ciekawe czy to jakos samo przejdzie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jak już poprawiałeś trza było poprawić dobrze, bo pisze się : pomóc Ja miałem ten problem gdy jakiś inteligent korzystający z mojego kompa pod czas mojej nie obecności zainstalował...Tibię Proxy. Podczas grania w Tibię usunąłem ją, po czym...wywaliło mnie i nie mogłem się połączyć znowu ze względu na 'Connection Refused'. Co robiłem: -usuwanie/instalowanie Tibii - ~~50x -mysli o formacie - ~~100 Ale myslalem sobie, ze skoro będę musiał sformatować dysk, to co mi szkodzi spróbować...i zaistalowalem Tibię Proxy. Zalogowałem się na rune makera, i...zadziałało. Po tym wyłączyłem Tibię, Tibię Proxy i usunąłęm ją. Gra działała ale i tak formatowałem dysk ze względu na strach przed (gej)keyloggerem. Jeśli nic nie działa...formatuj dysk...albo przeinstaluj system BEZ formatowania dysku (też działa).
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Tylko cos z tą tibia proxy sie rąbie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A nie wiesz ze używanie Tibii Prox jest nie legalne ?
Po za tym pod tym klientem chyba nawet nie dziala...zastosuj sie do mojej rady i przeinstaluj system bez formata (tzn. uruchom instalke pod czas dzialania kompa (jak masz Win98 to uruchom SETUPCOR*****)).
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() ok dzieki za dobrą rade
![]() |
![]() |
![]() |