|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Witam
Chcę zgłosić skargę na poradnik o Jaster outfit quest, kiedy jest napisane aby użyć zegarka i ściąć brodę imperatorowi nie ma nic o tym że za chwilę potem pojawi się dwarv Guard a z pokoju nie można uciec...Niestety przez ten błąd straciłem lvl i część eq ponieważ nie wziąłem ze sobą żadnych fluidów bo myślałem że o będzie spacerek...
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faktycznie przejebane. Imho to Twoja wina, ze padles, a nie niedopatrzenia w poradniku. Na przyszlosc uwazaj i zabieraj ze soba jakies potiony czy cos.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie każdy na golenie brody zabiera ze sobą plecaki run czy tam potionów o.0
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
właśnie -.-
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Gostynin
Imię: Lavido
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Chyba normalne, ze jak ruszasz swoje dusko poza PZ, to bierzesz jakies poty. Chociażby na wypadek PK, Może teraz się tego nauczysz -.-
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten jeden guard pozbawił mnie jaster out'u -.- / normalnie je kładłem ale niestety wtedy nie miałem food bo to kur** m miał być spacerek. Oczywiście według poradnika
![]() ![]() @up To było kilka kroków od depo więc nie było po co bo samo hp by wystarczyło żeby zwiac na wypadek pk... ale też mojej winy troszkę w tym jest... Tak czy siak w poradniku jest niedopatrzenie np niższy lvl który nie ma np szans z guardem...
![]() Masz dość "PLX ITANZ AJM HAKED" ? - wejdź i razem stańmy przeciwko Polaczkom! KLIKNIJ TUTAJ , i dołącz do akcji STOP polaczkom. Pozdrawiam Lunarej Ostatnio edytowany przez Lunarej - 16-08-2008 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mamy płakać z powodu twojej głupoty? Mają skasować poradnik bo padłeś? Jestem pewien, że gdybyś musiał robić ten quest bez spoillera to byś brał ze sobą potiony.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Gostynin
Imię: Lavido
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() PS. Niezależnie gdzie idziesz bierzesz ze soba poty. Niektórzy to wiedzą a inni jaK ty nauczyli sie tego w bolesny sposób
![]()
#10 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @2up
Bez spoilera to pewnie by nawet nie wiedział że taki quest jest. @Autor 1)Popatrz na swój podpis, a potem wyłącz komputer. 2)Który ty masz lvl, że nie dajesz rady guardowi? 12? Pewnie w misji na Edron koledzy ci pomagali? 3)Skończ waść, wstydu oszczędź.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Michoss
Koleś jest taka rzecz: jak patrzenie o czym jest temat a mój lvl nie powinien cię obchodzić. Z takimi odpowiedziami wnioskuję że kolegów masz niezbyt wielu... @Juzefek 1) nie obrażaj mnie kolego / nie skasować tylko uzupełnić i to jest skarga anie żebyście wy kur** mi pisali co sądzicie o mojej postaci!
#12 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dalsze wywody niczego nie wniosą do tematu. Prędzej czy później ktoś dopisze wzmiankę o tym guardzie.
Zamykam.