|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
|
Witam postanowiłem założyć swój własny temat z ss'kami z tibii. Gram na serwerze celesta. Mój nick jak nazwa tematu wskazuje to [CHAR]Morius Ibino[/CHAR]. Może od czasu do czasu wpadną to ss jakichś dobrych znajomych
Proszę nie nie stawiać komentarzy typu omg jakiś low lvl itd itp.no to pora zaczynać na początek jakieś sski dam :> zacznijmy od 4 mlvl'a: ![]() 59 shielding: ![]() jakis hit ![]() ![]() lvl 22 :> ![]() hunt w dc: ![]() hunt na elf fortect: ![]() ![]() ![]() ![]() stan postaci: ![]() NA KONIEC POWIEM TYLKO KOMENTOWAć PLX NIE CHCę WALIć DUBLE POSTOW :> WIęCEJ SS JUTRO Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 05-05-2008 o 17:55. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
Skoro chcesz komentarze to prosze bardzo
![]() Ładne zdjęcia, ale postaraj się dać troszke więcej z akcjii. Jestem pierwszy ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
Zdjęcia fajne ale słabe skille ;/.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
Zapowiada się ciekawie
fajnie, że low lvl. Doskilluj do 70/70 i idz spokojnie expic.@Xyq a ja chciałem być pierwszy ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Nowa porcja ss prosto ode mnie :> thx za komentarze ale narazie nie skiluję nie chce mi się. Dopiero gdzieś na 30 lvl jak więcej fooda będę mógł brać ze sobą.
No a teraz lecimy z ss'ami ![]() .tutaj jakoś wyszło podczas expienie ![]() ![]() lubię jak elfy padają od 1 uderzenia :> ![]() a teraz advansy :> ![]() ![]() no i jakiś loot+time ring quest :> ![]() a teraz hiciory niestety bestow nie uchwyciłem ;/ z crimsona best to 160 :> a z crystal tez 160 bo inne elfy niebiegaly xP ![]() ![]() ![]() no i na koniec zakupy ![]() crystal sword: ![]() no i bright sword: ![]() No to by było na tyle powiem to co zwykle komentujecie :> następne ss po jutrze!! dzisiaj jeszcze idę na jakieś dragi czy coś więc wkleję parę ss z tego huntu :> Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 06-05-2008 o 17:16. Powód: błąd w pisowni :P |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
Nawet najs...
"broght sword" jakiś nowy model brighta?
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
|
Przycinaj troszke sski bo nikt chyba nie ma potrzeby ogladania 20 razy twojego eq, a jak ktos ma slabsze lacze to wolno mu sie laduje
pozdrawiam
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Parchment Secret Force
Świat: Libera
Poziom: 60
|
Zdjecia moglyby byc mniejsze ale ogolnie sa fajne.
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Przepraszam że nie dodałem ss'kow w terminie no ale wiecie szkoła... więc dodam je dzisiaj :> mało tego mam tylko z huntu i 1 dzisiejszy ;s zacznijmy od starszych troszke :>
drago hunt: ![]() w międzyczasie dołączyłem do gildi w której nigdy nikogo niema... ![]() najlepszy loot... ![]() jakiś hit zulberta ![]() i jeszcze adv ;s ![]() to na tyle ;/ teraz skiluję gogo 70/70 i pacc więc przez jakiś czas będzie tylko po 2-3 ss z advansami ;/ a teraz to co zwykle komentujcie moje fotki a zarazem starajcie się nie komentować mojej osoby to na tyle dzisiaj :>Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 11-05-2008 o 23:11. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
|
omg jakiś low lvl itd itp.
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam po bardzo długiej przerwie... I mam do was wiadomość. A mianowicie jest to, że zmieniam świat na Xerene- pvp i będę grał moim starym palladynem [CHAR]Cecras[/CHAR]. No to przedstawię wam pare ss z tej postaci( mam ja na tym samym acc co Moriusa) od razu mówię po chacku i rs oraz parę dedów podczas hacka było...
stan postaci: ![]() mały trap noobkow ![]() ![]() jutro dodam sski bo dzisiaj je musze zrobic ![]() Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 19-05-2008 o 21:19. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
na razie niema żadnych ss bo niema kiedy wkleić ostatnio i tak miałem bardzo dużo kickow
więc teraz tylko dorabianie... HALI NEOSTRADA :Stutaj cosik takiego ![]() |
|
|
|