|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
|
![]() Witam postanowiłem założyć swój własny temat z ss'kami z tibii. Gram na serwerze celesta. Mój nick jak nazwa tematu wskazuje to [CHAR]Morius Ibino[/CHAR]. Może od czasu do czasu wpadną to ss jakichś dobrych znajomych
![]() no to pora zaczynać na początek jakieś sski dam :> zacznijmy od 4 mlvl'a: ![]() 59 shielding: ![]() jakis hit ![]() ![]() lvl 22 :> ![]() hunt w dc: ![]() hunt na elf fortect: ![]() ![]() ![]() ![]() stan postaci: ![]() NA KONIEC POWIEM TYLKO KOMENTOWAć PLX NIE CHCę WALIć DUBLE POSTOW :> WIęCEJ SS JUTRO Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 05-05-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Skoro chcesz komentarze to prosze bardzo
![]() Ładne zdjęcia, ale postaraj się dać troszke więcej z akcjii. Jestem pierwszy ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Zdjęcia fajne ale słabe skille ;/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Zapowiada się ciekawie
![]() @Xyq a ja chciałem być pierwszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowa porcja ss prosto ode mnie :> thx za komentarze ale narazie nie skiluję nie chce mi się. Dopiero gdzieś na 30 lvl jak więcej fooda będę mógł brać ze sobą.
No a teraz lecimy z ss'ami ![]() ![]() tutaj jakoś wyszło podczas expienie ![]() ![]() lubię jak elfy padają od 1 uderzenia :> ![]() a teraz advansy :> ![]() ![]() no i jakiś loot+time ring quest :> ![]() a teraz hiciory niestety bestow nie uchwyciłem ;/ z crimsona best to 160 :> a z crystal tez 160 bo inne elfy niebiegaly xP ![]() ![]() ![]() no i na koniec zakupy ![]() crystal sword: ![]() no i bright sword: ![]() No to by było na tyle powiem to co zwykle komentujecie :> następne ss po jutrze!! dzisiaj jeszcze idę na jakieś dragi czy coś więc wkleję parę ss z tego huntu :> Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 06-05-2008 o 16:16. Powód: błąd w pisowni :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nawet najs...
"broght sword" jakiś nowy model brighta?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Przycinaj troszke sski bo nikt chyba nie ma potrzeby ogladania 20 razy twojego eq, a jak ktos ma slabsze lacze to wolno mu sie laduje
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Parchment Secret Force
Świat: Libera
Poziom: 60
|
![]() Zdjecia moglyby byc mniejsze ale ogolnie sa fajne.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam że nie dodałem ss'kow w terminie no ale wiecie szkoła... więc dodam je dzisiaj :> mało tego mam tylko z huntu i 1 dzisiejszy ;s zacznijmy od starszych troszke :>
drago hunt: ![]() w międzyczasie dołączyłem do gildi w której nigdy nikogo niema... ![]() najlepszy loot... ![]() jakiś hit zulberta ![]() i jeszcze adv ;s ![]() to na tyle ;/ teraz skiluję gogo 70/70 i pacc ![]() Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 11-05-2008 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() omg jakiś low lvl itd itp.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam po bardzo długiej przerwie... I mam do was wiadomość. A mianowicie jest to, że zmieniam świat na Xerene- pvp i będę grał moim starym palladynem [CHAR]Cecras[/CHAR]. No to przedstawię wam pare ss z tej postaci( mam ja na tym samym acc co Moriusa) od razu mówię po chacku i rs oraz parę dedów podczas hacka było...
stan postaci: ![]() mały trap noobkow ![]() ![]() jutro dodam sski bo dzisiaj je musze zrobic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mikus888 - 19-05-2008 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() na razie niema żadnych ss bo niema kiedy wkleić ostatnio i tak miałem bardzo dużo kickow
![]() tutaj cosik takiego ![]() |
![]() |
![]() |