|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Raciąż
Imię: Lukas the Treacherous
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Właśnie zacząłem prace nad książką. Na razie pisze w zeszycie "na brudno". Ale zastanawiam sie czy ma to jakiś sens. A jeśli jakiś noob wyśmieje ciężką prace człowieka?! I czy na tibia.pl książka może sie ukazać?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
![]() Oczywiście że to nie ma sensu ale zawsze możesz książkę wrzucić do dp i mieć na pamiątkę że coś umiesz napisać i ewentualnie kumplom pokazać nawet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soqa Sayo
Profesja: Paladin
Gildia: Apokalipsa
Świat: Astera
Poziom: 48
Skille: 82/68
Poziom mag.: 13
|
![]() Szczerze? Nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Ja bym pisał
![]() Kup sobie pare książek w Tibii i pisz na "czysto" od razu. Może jak Tibii.pl się to spodoba to nawet ci specjalny kącik zrobią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Stary, oczywiście, że tak. Nawet mógłbyś to zrobić w formie własnego pamiętnika jeśli nie żyjesz tylko w dp. Jeśli potrzebujesz pomocy to pisz : 12224502. Mam już jako takie doświadczenie w pisaniu twórczym.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pisza ta ksiazke dalej w tym zeszycie lub w wordzie. Jaki jest sens pisania ksiazki w Tibii, ewentualnie pozniej bedziesz mogl przekopiowac zawartosc z Worda do ksiazki tibijskiej. Watpie, ze ktos gra w tibie po to aby czytac ksiazke. Duzo wygodniej sie czyta normalne ksiazki lub nawet internetwe gdzie mozesz zwiekszyc czcionke, czego w tibii nie da sie zrobic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Uważam, że to ma sens. Pisząc rozwijasz się, poznajesz nowe słowa, oswajasz się z zasadami ortografii i interpunkcji, a jeśli w dodatku sprawia Ci to przyjemność to pisz! Czyż nie lepiej spędzić czas na pisaniu chociażby w Wordzie niż uganiać się za następnym pixelem. Osobiście bardzo pochwalam to co robisz - przerywasz ciągły dotąd łańcuch napływu do tej gry analfabetów.
Pozdrawiam serdecznie i wspieram, Aron
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie dzięki, podnieśliście mnie na duchu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() W czym pisać książkę, pamiętnik?? ja kiedyś próbowałem na scrollu ale on ma zamalo miejsca.
W psychologii prowokacja jest świadomym wymuszeniem określonych zachowań, reakcji lub działań, często agresywnych i nagłych, poprzez oddziaływanie na psychikę, niekoniecznie zgodne z ideologiami lub obranymi przez daną osobę zasadami. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez P$ychop@ta - 21-05-2008 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Blondynka
|
![]() Powodzenia ; ). Jesli napiszesz to wyslij ja do mnie na pw, dobrze? Chcialabym o czyms z Toba porozmawiac, lecz najpierw musze ja przeczytac ; ).
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Teraz książka jest zdecydowanie za krótka, zdradzę, ze zawiera ona najważniejsze cechy charakteru, które powinien posiadać sorcerer, każda cecha jest poparta jakimś wydarzeniem z mego życia (w tibii xD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak pisz koniecznie ksiązke a kiedy napiszesz wklej do działu Wasza Twórczość. Fajnie jest poczytać coś o Tibii kiedy sie np. robi runki ;]
|
![]() |
![]() |